Yeni hava raporu açıklandı! Türkiye bu haftada kavrulacak

Yeni hava raporu açıklandı! Türkiye bu haftada kavrulacak

Meteoroloji, 17 Ağustos hava koşulları raporunu paylaştı. Güncel rapora göre, ülke genelinde etkisini sürdüren sıcak hava dalgası bu hafta boyunca da sıcaklık artışına neden olacak.

Meteoroloji 17 Ağustos hava durumu raporunu yayımladı. Yeni rapora göre yurt genelinde etkili olan sıcak hava bu hafta da bunaltacak.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre bölge bölge hava durumunun hafta boyunca bunaltıcı geçmesi bekleniyor.

Ülkenin kuzeydoğu kesimleri ile İç Ege ve Doğu Akdeniz’in iç kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu geçmesi beklenirken, Rize çevreleri, Artvin’in kıyı kesimleri ile Doğu Akdeniz’in Toroslar kesiminin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı olması yönünde açıklama yapıldı.

Diğer bölgelerin ise az bulutlu ve açık geçeceğini açıklayan meteoroloji, Marmara bölgesi için rüzgarın kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli (30-60 km/saat) olarak esmesi beklendiği yönünde resmi Twitter hesabından açıklama yaptı.

HAVA SICAKLIĞI: Sıcaklıklarda belirgin bir değişiklik beklenmezken, Marmara ve Kıyı Ege bölgelerinde mevsim normallerine uygun sıcaklıklar görüleceği tahmin edilirken, diğer bölgelerde ise mevsim normallerinin 6 ila 11 derece üzerinde sıcaklıkların devam etmesi öngörülüyor.


Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.