Yeni havalimanının ismi ne olacak? Tabela asıldı

Yeni havalimanının ismi ne olacak? Tabela asıldı

Sıcak Gelişme… İstanbul’un yeni havalimanının ismi ne olacağı günlerdir merak ediliyordu. Havalimanının tabelası asıldı. İşte ayrıntılar;

İstanbul Yeni Havalimanı bugün açılıyor. Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan tarafından açılacak havalimanının isminin ne olacağı ise merak edilirken, tabelada 'İstanbul Havalimanı' yazdığı görüldü.

İstanbul yeni havalimanının resmi açılış töreni bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleşecek. Resmi açılış nedeniyle havadan önlemler alındı. Dev merkezin de içinde olduğu büyük bir alana uçuş yasağı getirildi.

NOTAM olarak adlandırılan havacıları bilgilendirme notunda 13:00 ile 23:59 saatleri arasında bölgeye helikopter gibi görerek uçuş yapan (VFR) trafiklerin de aralarında olduğu görevli olmayan devlet ve sivil hava araçları trafiklerinin bölgeye yaklaşmasına, girişine ve kalkışına yasaklandı.

Erdoğan’ın açılış töreninde Yeni Havalimanı’nın merakla beklenen ismini de açıklaması planlanıyor. Merak edilen isim için tabelada 'İstanbul Havalimanı' yazdığı görüldü.

istanbul-havalimani1.jpg

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.