Yeni parti kuracağı iddia edilen Muharrem İnce'den flaş açıklama

Yeni parti kuracağı iddia edilen Muharrem İnce'den flaş açıklama

Yeni parti kuracağı haberi siyasi kulislere bomba gibi düşen Muharrem İnce, sosyal medya hesabından CHP kurultayı hakkında flaş açıklamalarda bulundu.

Yeni parti kurmaya hazırlanan Muharrem İnce, hakkındaki iddialara ilişkin büyük bir sessizlik içerisindeydi. Kurban Bayramı'nı Bodrum'da geçiren Muharrem İnce, İstanbul'a gelerek yeni parti çalışmaları için düğmeye bastı. Yeni parti çalışmalarının basına yansıması üzerine CHP Genel Merkezi tarafından bölücülükle suçlanan Muharrem İnce, ilk kez açıklama yaptı.

 

"DEĞİŞİME İMZA VERENLERİ DIŞLA, SONRA DOSTLARINLA HAYAL KUR"

Muharrem İnce, sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. İnce açıklamasında "Değişime imza veren Milletvekillerini, Belediye Başkanlarını, Kurultay Delegelerini dışla sonra dostlarınla hayal kur. Bölücü olan kim?" ifadelerine yer verdi.

 

muharrem-003.jpg

 

NE OLMUŞTU?
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin kurultayında önümüzdeki genel seçimleri işaret ederek, "Dostlarımızla birlikte iktidar olacağız" demişti.

Kılıçdaroğlu'nun dost olarak tanımladığı partiler arasında İyi Parti, Saadet Partisi, HDP, Gelecek Partisi ve DEVA Partisi var.

 

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.