Yeni parti kuracağı konuşulan İnce CHP’nin boykotunu deldi!

Yeni parti kuracağı konuşulan İnce CHP’nin boykotunu deldi!

Yeni parti kuracağı iddialarıyla gündemde olan Muharrem İnce, CHP'lilerin CNN Türk kanalındaki yayınlara katılmama boykotunu deldi.

 

CHP Merkez Yönetim Kurulu'nun (MYK) 3 Şubat'ta gerçekleşen toplantısında alınan kararı açıklayan Tuncay Özkan, "Partimize ve partililerimize tuzak kurma, kötü gösterme ve gerçekleri çarpıtma gayretleri nedeniyle, CHP'lilerin CNN Türk kanalındaki yayınlara katılmaması kararını almıştır" demişti.

Son günlerde yeni parti kuracağı iddialarıyla gündemde olan Muharrem İnce, partisi CHP'nin CNN Türk'e uyguladığı konuşmama boykotunu deldi ve verdiği röportajda "Önümüzdeki hafta Ankara'ya gideceğim, her şeyi açıklayacağım" diye konuştu.

 

Muharrem İnce, şunları söyledi:

 

'Ailemle birlikteyim, burası Ata toprağı zaten bizim için. Sırayla herkes çocuğuna devretmiş. İnşallah bende torunuma devredeceğim. Önümüzdeki hafta Ankara'ya gideceğim. Pek çok bir sürü iftiralar var. Önümüzdeki hafta her şeyi açıklayacağım. Kim hain kim bölücü herkes açıklamamda görecek. Hepsinden haberim var. Pek çok gerçek pek çok yalan var.

 

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

Siyasetcafe.com

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.