Yeni parti kurma fikri dağda atıldı!

Yeni parti kurma fikri dağda atıldı!

Yeni parti kuracakları iddiaları gündeme bomba gibi düşen Ahmet Davutoğlu ve Ali Babacan'ın bu fikri ilk olarak ailecek çıktıkları Kaz Dağları'ndaki gezide gündeme getirdikleri konuşuluyor.

AK Parti'nin küskünlerinden Ahmet Davutoğlu ve Ali Babacan'ın, yeni parti girişimlerinde bulunacakkları iddiası gündeme bomba gibi düştü. İkilinin bu fikri ilk olarak, ailecek çıktıkları Kaz Dağları'ndaki gezide gündeme getirdikleri konuşuluyor.

'AYRI AYRI PARTİ KURACAKLAR' İDDİASI

Yeniakit'in haberine göre, alınan kulis bilgilerinde Ahmet Davutoğlu ile Ali Babacan bazı ayrı düştükleri konulardan dolayı ayrı ayrı parti kuracakları öğrenildi. İddiaya göre, Ahmet Davutoğlu ve Ali Babacan, birlikte parti kurmaktan vazgeçti, ayrı ayrı parti kurma kararı aldı.

DAVUTOĞLU İLE BABACAN AİLECE TATİLE ÇIKMIŞLARDI

Ahmet Davutoğlu ve Ali Babacan, yaz tatilini birlikte geçirmiş ve Kaz Dağları'nda ailece geziye çıkmışlardı. İkilinin, parti kurma fikrine burada sahip olduğu düşünülüyor.

AAK PARTİ İSTER 55 ALSIN KURACAĞIZ

AK Parti'nin eski önde gelen isimlerinin kuracağı partiye liderlik edeceği söylenen eski başbakan Ahmet Davutoğlu'nun yol arkadaşlarına, "AK Parti ister yüzde 35, ister yüzde 55 oy alsın, biz yola çıkıyoruz" dediği öne sürüldü.

Yeni parti hareketinin, AK Parti'den 10 milletvekiliyle dirsek temasında olduğu da kaydedildi.

SİYASETCAFE.COM

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.