Yeni Şafak ve Akit binalarına gece yarısı saldırı

Yeni Şafak ve Akit binalarına gece yarısı saldırı

İstanbul'a bulunan Yeni Şafak ve Yeni Akit Gazetesi binalarına silahlı saldırı gerçekleşti. Olayda yaralanan olmazken, maddi hasar meydana geldi.

Yeni Şafak ve Yeni Akit gazetelerinin binalarına silahlı ve molotoflu saldırı gerçekleştirildi.

İki olayda da yaralanan olmadı. Polis ekipleri faillerin yakalanması için çalışma başlattı.

Bayrampaşa’da bulunan Yeni Şafak gazetesi binasına kimliği belirsiz kişiler tarafından saat 05.00 sıralarında silahlı ve molotofkokteylli saldırı düzenlendi. Saldırganlar olayın ardından kaçtı. İhbar üzerine gazete binasına çok sayıda polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. Yapılan ilk incelemede gazete binasının camlarının isabet eden kurşun sebebiyle kırıldığı görüldü. Giriş kapısında da molotofkokteyli sebebiyle hasar oluştu. Bina önünde boş fişekler bulundu. Polis, saldırganları yakalamak için şüpheli şahıslar üzerinde uygulama yaptı.

Aynı saatlerde Küçükçekmece’deki Yeni Akit Gazetesi binasına yönelik de saldırı meydana geldi. Kimliği belirsiz şahıslar gazete binasına pompalı diye tabir edilen uzun namlulu silahla ateş etti. Gazeteye ait bir kamyonete de molotofkokteyli atan şahıslar olay yerinden kaçtı. Polis ekipleri, gazete binası bahçesinde ve çevrede delil araştırması yaptı. Her iki olayla ilgili soruşturma başlatan polis, saldırganların yakalanması için çalışma başlattı.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.