Yeni şarkı geliyor

Yeni şarkı geliyor

Arka arkaya çıkardığı şarkılarla milyonların kalbinde taht kuran şarkıcı İrem Derici; yeni single’ı “Bazı Aşklar Yarım Kalmalı”yı 3 Kasım’da hayranlarının beğenisine sunacak

3 Kasım’da dijital platformlarda yerini alacak sözü ve müziği Ayla Çelik ve Gökhan Tepe’ye ait olan ‘Bazı Aşklar Yarım Kalmalı’ şarkısına bir de klip çeken İrem Derici, klibi ve Cem Talu’nun çektiği single fotoğraflarıyla da çok konuşulacak.

 

 

2013 yılından bu yana ara vermeden toplamda 1 albüm, 2 Maxi single, 8 single yapan İrem Derici ‘ İşimden kazandığımı sadece işime harcıyorum. Amacım sadece işimde başarılı olmak; beni sevenlerin kalbinde yer edecek şarkılar yapmak... Her işim için çok emek harcıyorum. Yanımda benim kadar emek harcayan müthiş bir ekibim var. Tek hedefim var o da gençler liginin lideri olmak’ diyor.

 

Türkiye’nin 100 Milyon dinlenme sayısına ulaşan ilk şarkıcısı olan İrem Derici, yeni neslin pop starı olarak anılmaktan da büyük gurur duyduğunu söylüyor..

'Bazı Aşklar Yarım Kalmalı’nın klibinde bir flamenkocuyu canlandıran İrem Derici, klipteki performansıyla flamenkoculara taş çıkartacak. Umut Eker’in yönettiği klip için 2 hafta boyunca rolü için flamenko dersleri alan İrem Derici performansıyla hem göze hem kulağa hitap edecek. Beykoz Kundura Fabrikası’nda çekilen klipte Derici’ye klipte Hollandalı model “Daniel Korsten” eşlik ediyor.

 

 

Siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.