Yeni yılın ilk romanı

Yeni yılın ilk romanı

Genç gazeteci Mehmet Ali Çatal’ın yeni romanı ‘Her Şey Yokunda’ yeni yılın ilk günü piyasaya çıktı. Sürprizlerle dolu olan kitap yeraltı edebiyatı sevenlere alışılmışın dışında bir roman deneyimi vaat ediyor

Gırgır Dergisi'ndeki hikayeleriyle tanınan Mehmet Ali Çatal, bu kez psikolojik bir romanla okurlarının karşısına çıkıyor. Kendisinin kendisi olmadığını düşünen, hayatta ne yaptığını anlamaya çalışan ve sürekli birilerini öldürme gayreti içinde olan bir adamın başından geçenler Çatal'ın kendine özgü diliyle okuyuculara aktarılıyor.

 

Dördüncü kitabının heyecanını yaşayan Mehmet Ali Çatal, romanla ilgili şunları söyledi: “Karakterimiz korkak bir katil. Aynı zamanda depersonalizasyon hastası. Öldürme merakı çok büyük ancak cesareti hep yarım. Bu da ortaya yarım yamalak cinayetler çıkarıyor. Sık sık Ay'a giden, aşık olma isteğiyle yanıp tutuşan, cinayetsever, ilaç manyağı, yakışıklı bir herifle tanışmak isteyenleri kitabıma bekliyorum.”

 

KİTABIN İSMİNİ GARİPSEYENLERE BİR ‘L’ HARFİ

Linza Yayınları etiketiyle çıkan ‘Her Şey Yokunda’, artı 18 yaş sınırı ile kitapçılardaki yerini aldı. Ayrıca kitabın içinde, kitabın ismine alışamayan okurlar için bir ‘L’ harfi yapıştırması hediye ediliyor.

 

1991 doğumlu Mehmet Ali Çatal pek çok gazetede çalışmış, Ekrem İmamoğlu'nun elinden "Gelecek Vadeden Gazeteci" ödülü almıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.