Yeniden Refah Partili Prof. Dr. Doğan Aydal'ın istifası istendi

Yeniden Refah Partili Prof. Dr. Doğan Aydal'ın istifası istendi

Yeniden Refah Partisi, Genel Başkan Vekili Prof. Dr. Doğan Aydal'ın istifasını istedi. Gerekçe ise Aydal'ın bir televizyon programında AK Parti, Murat Kurum ve Ekrem İmamoğlu hakkındaki kişisel düşüncüleri...

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Vekili Prof. Dr. Doğan Aydal katıldığı canlı yayında AK Parti ve Murat Kurum ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Aydal, İmamoğlu'na da destek veren ifadeler kullandı.

Halk TV ekranlarında yayımlanan 'Perdenin Önü Arkası' Programınına katılan Doğan Aydal, "Bizim çok ciddiye alarak bizim bir partiye güç verişimizi ciddiye almadıklarını gördüm. Onların bizimle yaptığı toplantıları havanda su dövme toplantıları olduğunu fark ettik. Bizim tabanımız da onları istemiyor. AK Parti'li arkadaşlar diyorlar ki 'bizi desteklemezseniz CHP kazanacak' Biz AK Parti'yi kazandırmak için var olan bir parti değiliz. Biz bir sebeple anlaşamayabiliriz. Öyle de gözüküyor. Bizimle İstanbul adaylarını da paylaşmadılar." demişti.

 

İSTİFASI İSTENDİ

 

Yeniden Refah Partisi bu açıklamaları yapan Prof. Doğan Aydal'ın istifasını istedi.

Yeniden Refah Partisi yaptığı açıklamada "Açıklaması bizi bağlamaz" dedi.


'İMAMOĞLU SÖYLENDİĞİ KADAR GAVUR DEĞİL'

 

Prof. Dr. Doğan Aydal programda şu açıklamayı yapmıştı:

 

"Ben Sayın İmamoğlu'nu savunma noktasında değilim. Ama Allah aşkına karşı tarafın söylediği kadar da gavur biri değil. Bu adamı biz Eyüpsultan'da gördük, Kuran okurken gördük. İnsan bazen sıkıntıda kalıp ağzından kaçmış bir cümle ile yargılanmamalıdır. Ellerini kollarını bağlamışsınız birinin 'hadi dövüş' diyorsunuz. Ona rağmen bir takım hizmetler yaptı. 'Kanal'a karşı. Bu dahi beka sorunumuzdur bizim."

 

SUAT KILIÇ'TAN PAYLAŞIM

 

Genel Başkan Yardımcısı Suat Kılıç da açıklamaların partiyi bağlamadığını ifade etti.

 

Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.