'Yeniden Refah Partisi'nin İstanbul adayı Elif Erbakan olacak' iddiası

'Yeniden Refah Partisi'nin İstanbul adayı Elif Erbakan olacak' iddiası

Yeniden Refah Partisi'nin İstanbul adayının Necmettin Erbakan'ın kızı Elif Erbakan olacağı konuşuluyor.

Dün gece AK Parti ile ipleri koparma noktasına gelen Yeniden Refah Partisi'nde (YRP) gözler bugün İstanbul'da yapılacak olan toplantıya çevrildi.

YRP Genel Başkanvekili Doğan Aydal'ın dün akşam Halk TV canlı yayınındaki şok çıkışının ardından teşkilatların bugünkü toplantıda Erbakan'a İstanbul için sürpriz bir aday önereceği konuşuluyor.

Halk TV canlı yayınına çıkan YRP Genel Başkanvekili Doğan Aydal, "Murat Kurum'u Emine Erdoğan istedi, kendilerinin bile haberi yoktu" deyip bombaları peş peşe patlatmıştı: CHP, Yeniden Refah ve İYİ Parti ile 10 büyükşehir kazanılırdı.... AK Parti malı ucuza kapatmaya çalışıyor. Erdoğan bize kendi arka bahçesi gibi görüyor.... AK Parti bize yalan söyledi... AK Parti'den 35 ilçe istedik, vermediler..."

 

cccccccccccccc.jpg

 

Bu gelişmelerin ardından gözler Yeniden Refah lideri Fatih Erbakan'a çevrildi. Cumhuriyet'ten Sena Tufan'ın haberine göre YRP Genel Başkanı Fatih Erbakan bugün partisinin İstanbul’daki genel merkezinde bir toplantı yapacak.

AK Parti adayı Murat Kurum’un teşkilat geçmişi olmaması nedeniyle YRP tarafından desteklenmek istenmediği öğrenildi. Teşkilatlar bugünkü toplantıda, İstanbul İl Başkanı Mustafa Doğan ya da Elif Erbakan’ın aday olmasını istediklerini Erbakan’a iletecek.

Yeniden Refah Partisi'nde uzun süredir muhtemel İstanbul Büyükşehir adayı olarak Necmettin Erbakan'ın damadı ve Elif Erbakan'ın eşi Mehmet Altınöz'ün ismi konuşuluyordu. Elif Erbakan, 14 Mayıs seçimlerinde de AK Parti ile ittifaka karşı çıkan isimler arasındaydı.

 

Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.