Yerel seçim göçleri başladı

Yerel seçim göçleri başladı

Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Adalet ve Kalkınma Partisi’nin yerel seçimler öncesi CHP’nin kazanabileceği bölgelere seçmen taşıdığını iddia etti.

Cumhuriyet Halk Partisi Niğde Milletvekili Gürer, Ak Parti’nin 31 Mart 2019’da yapılacak yerel seçimler öncesinde CHP’nin seçimi kazanabilecekleri bölgelere seçmen taşıdığını ifade etti.

5800 nüfuslu Niğde'nin Ulukışla İlçesinde, 24 Haziran Genel seçimlerden bugüne seçmen sayısında bin 700 kişilik bir artışın olduğu kaydedildi.

Meclis’te basın toplantısı düzenleyen CHP’ Niğde Milletvekili Gürer, seçmenlerin farklı bölgelere taşındığı yönünde dikkat çeken iddialarda bulundu.

Milletvekili Fethi Gürer, Niğde’nin Ulukışla ilçesindeki seçmen hareketliliğini örnek göstererek şu ifadeleri kullandı:

“Ulukışla’da Genel Seçimlerden bugüne bin 700 seçmen fazlalığı oluşmuş. Tabelasında 5 bin 800 yazılı ilçede seçmen sayısı 5 bin 900’a çıkmış. Burada AKP’li bir belediye başkanı görev yapıyor. Ben bu konuyu TBMM gündemine getirince, belediye başkanı Ulukışla’ya çok büyük bir ilgi olduğundan bahsetti. 24 Haziran seçimlerinden bu yana 1700 seçmen hangi cazibeyle Ulukışla’ya geldi?” diye konuştu.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.