Yeşil Sol Parti ve Ümit Özdağ arasında 'kuduz' polemiği! 'Dağa çıktılar' diyerek gönderme yaptı

Yeşil Sol Parti ve Ümit Özdağ arasında 'kuduz' polemiği! 'Dağa çıktılar' diyerek gönderme yaptı

Ümit Özdağ, İstanbul'un Ümraniye ilçesinde partilerin stantlarını gezerken Yeşil Sol Parti'nin standını boş görünce ''Muhtemelen dağa çıktılar" dedi. Yeşil Sol Parti'den Özdağ'a 'kuduz' göndermesi geldi.

Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ dün Ümraniye'de siyasi partilerin stantlarını ziyaret etti ancak HDP'nin çatısı altında katılacağı Yeşil Sol Parti'nin standında kimseyi bulamadı.

 

"MUHTEMELEN DAĞA ÇIKTILAR"


Özdağ bunun üzerine standın önünde "Bütün siyasi partilerin stantlarını ziyaret ediyoruz. Şimdi de Yeşil Sol Parti standının önüne geldik ama kimse yok. Muhtemelen dağa çıktılar" sözleriyle açıklama yaptı.

 

"BU FAŞİST..."


O anlarda kayıtta olan kamera görüntüleri sosyal medyada gündem olurken Yeşil Sol Parti de videoyu paylaşıp bir açıklama yaptı. Özdağ'a sert ifadelerle tepki gösterilen açıklamada "Bu Faşist standımızı ziyarete gelmiş. Arkadaşlarımız KUDUZ olmamak için alanı terk etmişler. Biliyorsunuz kuduz bulaşıcıdır" dendi.

 

"BEN SİZİN VETERİNERİNİZİM"


Ümit Özdağ'ın Yeşil Sol Parti'ye yanıtı da bir o kadar sert oldu. Partinin sosyal medya paylaşımını alıntılayan Özdağ, "Ben yıllardan bu yana sizin veterinerinizim. Televizyonlarda kuduran bölücüleri şoklayarak tedavi ederim: Size aşı yapmak için gelmiştim" ifadelerini kullandı.

 


Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.