Yeşim Salkım'dan Buket Aydın'a şok 'Ebrar' tepkisi! 'En azından yatak teriyle kazanmıyor'

Yeşim Salkım'dan Buket Aydın'a şok 'Ebrar' tepkisi! 'En azından yatak teriyle kazanmıyor'

Şarkıcı Yeşim Salkım, A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın yıldız oyuncusu Ebrar Karakurt'u eleştiren Buket Aydın'a ağır göndermede bulundu.

Gazeteci Buket Aydın da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Ebrar Karakurt'u eleştirdi. Sanatçı Yeşil Salkım ise Aydın'ın Ebrar Karakurt hakkında yaptığı paylaşımı alıntılayarak ağır göndermede bulundu ve "...Herkes kendi yatak odasından sorumlu bilmem anlatabildim mi ?! En azından alın teriyle para kazanıyor, yatak teriyle değil" dedi.

 

‘ÇOK İYİ BİR OYUNCU AMA…’

 

Buket Aydın sosyal medya platformu X üzerinden, "Şu Ebrar Karakurt muhabbetinden ben çok sıkıldım. Siz sıkılmadınız mı? Kesin olan bir şey var çok iyi bir oyuncu. Ama her galibiyetten sonra kişisel laf sokma olayına girmemesi gerek. Yaşı daha küçük anlıyorum; üzerine gelindikçe cevap verme ihtiyacı hissediyor. Ama çok düşünmeden ve nereye gideceğini anlamadan sergilediği davranışlarla tepkileri arttırmanın ötesine geçemiyor" diye yazdı.

 

‘EN AZINDAN ALIN TERİYLE PARA KAZANIYOR…’

 

Yeşil Salkım da Buket Aydın'ın paylaşımını alıntılayarak, "Buket kapa çeneni artık çok ve boş konuşuyorsun haydi herkes hesap kitap yapıp konuşacak diye bir kaide yok yeter yaşıtlarınla herkes kendi yatak odasından sorumlu bilmem anlatabildim mi?! En azından alın teriyle para kazanıyor yatak teriyle değil" tepkisini gösterdi.

 

BUKET AYDIN'DAN CEVAP GELDİ: KİŞİ KENDİNDEN BİLİR İŞİ

 

“Ebrar'ın üzerine gidilmesini doğru bulmadığımı fevri çıkışlarının gençliğine verilmesini söylediğim tweeti bile küçük beyninizle nerelere çekmişsiniz” diyerek eleştirilere cevap veren Buket Aydın, devamında ise Yeşim Salkım’ı hedef aldı:

“Övündüğü tek şey boşandığı (sepetlendiği) kocaları olan bir teyze var ona da cevabımı mahkemede vereceğim. Yatak teri alın teri falan bir şeyler saçmalamışsın 19 yaşımdan beri çalışıyorum ama seni de anlıyorum kişi kendinden bilir işi ben spor hocasıyla terlemedim canlı yayındaki spot ışıkları ile terledim. Her okuduğuna inanacaksan o zaman bu haberi hatırla. Haydi iyi geceler.”

 

Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.