YHT faciasına ‘FETÖ suikasti’ diyen Nihat Genç’ten bomba çıkış: Özhaseki ne iş?

YHT faciasına ‘FETÖ suikasti’ diyen Nihat Genç’ten bomba çıkış: Özhaseki ne iş?

Ankara’da yaşanan YHT faciasının kaza değil bi FETÖ sabotajı olabileceğini söyleyen Nihat Genç bu sefer de AK Parti’nin Ankara Büyükşehir adayı Mehmet Özhaseki’yi hedef aldı.

Gazeteci Yazar Nihat Genç, Ankara Konya seferini yapan Yüksek Hızlı Tren’in (YHT) kılavuz tren ile Ankara çıkışında Marşandiz mevkinde çarpışmasının bir kaza değil FETÖ suikastı olduğunu iddia etmişti.

EZEL, ÇARPIŞMA VE YHT FACİASI

Genç, FETÖ’nün ezoterik bir örgüt olduğunu ve şifrelerle mensuplarına haberler verdiğini, bunun geçmişte yayınlanan Ezel dizisinde de yaşandığını belirterek son günlerin popüler dizisi olan ve Show TV’de yayınlanan Çarpışma dizisinin de benzer FETÖ mesajları içerdiğini yazmıştı.

YHT kazasıyla ilgili düşüncelerine karşın kendisine “kafayı sıyırdı” diyenlere Nihat Genç, Twitter sayfasından cevap verdi ve iddialarını yineledi.

NİHAT GENÇ ÖZHASEKİ’Yİ RADARINA ALDI

Ünlü gazeteci yazar Nihat Genç, paylaşımlarında Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin eski Başkanı, Çevre ve Şehircilik eski Bakanı halen AK Parti’nin Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olan Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki’yi de radarına aldı.

Genç, Özhaseki ile ilgili yaptığı paylaşımda şunları yazdı: “Mesela, dünkü Barış Terkoğlu yazısını okuyun. Bari delirmek için gün saymadan bugünden delirin.

İçerdeki Boydaklar'ın babası mesela AKP'nin Ankara belediye başkanı adayı Özhaseki için şöyle söylüyor: Bu adam bizi zorla uçaklara doldurup Pensilvanya'ya taşırdı ne oldu biz içerdeyiz o Ankara'ya belediye başkanı'.

Nihat Genç’in Twitter’dan yaptığı paylaşımlar şöyle:

“NİYE RAHATSIZ OLDUNUZ”

Bu şizofren ezoterik örgütün kripto telefonlarına şifreli mesajlarına bir(1) koyup bir (1) çıkartmasına karşılık aynı dille karşılık verince niye rahatsız oluyorsunuz.

Bu sıyırmış örgüt aynı mesajlarını aleni TV ekranlarında sürdürüyor, işte öne çıkıp diziyi afişe ettik deşifre ettik ve her kesimin uyanmasını sağladık.

“ŞİZOFREN EZOTERİK ÖRGÜT İÇİMİZDE YAŞIYOR”

Bu şizofren ezoterik örgüt içimizde yaşıyor operasyon üstüne operasyon çekiyor ve diziler vasıtasıyla mesajlaşıyor, bunu önlemek bu şifre dilini çözmek için gerekirse risk alacaksınız, ve kitleleri bu örgütün sembolleri şifreleri konusunda uyanık tutacaksınız.

EĞİK BAYRAK FETÖ’NÜN TEMEL SEMBOLÜ

Şifreli konuşmak nedir ya da sembolleri nelerdir, artık çoktan öğrenmiş olmalıydınız, çoluk çocuk da iyice anlasın diye, mesela sadece bir örnek, Kanaltürk TV'nin logosu bayrağa bakın, bu eğik hafif yan yatmış bayrak Fetö'nün en temel sembollerindendir.

Şöyle, Akın İpek'in logosu da eğik bayraktır, bir zamanlar Saadet Partisi bizim bayrağı çaldınız diye bunlarla kavga etti, sonra Fetöcüler ele geçirdikleri (feth) ettiklerini her yeri burası bizim işgal tamam anlamında hep bu eğik bayrağı kullandı.

FETÖ’NÜN HAKİMİYETİNDE OLDUĞU YERLERDE BU KULLANILIYOR

Bu eğik bayrağı bilmeden yanlışlıkla 15 Temmuz Destanı afişleri de kullandı bu eğik bayrağı Akşener bilmeden yanlışlıkla kına yaktığı avcunda da kullandı. Mesela Kaçakçılık Organize (KOM)'u fetöcüler ele geçirince bu eğik bayrağı Kom'un logosu yaptı.

Yani biz bir yerde eğik bayrak görürsek burada Fetöcüler var diye işkilleniriz, örnek mi, mesela kaza yapan Hızlı Tren'in logosu da eğik bayrak, ne anlıyoruz, bir zamanlar burada Fetö hakimiyeti vardı.

“SAKİN SAKİN YAZIYORUM”

Bu şizofrenlerle baş edebilmek için gerekirse risk alacaksınız kafayı sıyıracaksınız korkusuzca yazıp söyleyeceksiniz ve Edgar Allan Poe'nin şu sözünü unutmayacaksınız: bana yazdıklarımdan dolayı deli diyorlar ama bakın ben sakin sakin yazıyorum...'

15 TEMMUZ ÖNCESİ DE DELİ DİYORLARDI

15 Temmuz öncesi ordunun içinde %5 Fetöcü var diyen Soylu subaylara dahi 'bu adam yüzde beş gibi büyük rakam veriyor, abartmış, delirmiş' diyenler, 15 temmuzda yüzde doksan dokuz rakamıyla karşılaştığında yaşadığı şaşkınlık değildi, yüzde doksan dokuz rakamı herkesi delirtmişti.

ÖZHASEKİ NEDEN DIŞARIDA

Mesela, dünkü Barış Terkoğlu yazısını okuyun. Bari delirmek için gün saymadan bugünden delirin.

İçerdeki Boydaklar'ın babası mesela AKP'nin Ankara belediye başkanı adayı Özhaseki için şöyle söylüyor: Bu adam bizi zorla uçaklara doldurup Pensilvanya'ya taşırdı ne oldu biz içerdeyiz o Ankara'ya belediye başkanı'.

Hakan Sönmez

Siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.