Yiğit Bulut'tan Ali Koç'a olay sözler: Devlet ile düello...

Yiğit Bulut'tan Ali Koç'a olay sözler: Devlet ile düello...

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yiğit Bulut'tan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a sert bir şekilde yüklendi. Bulut: "Camialarımızı hiç kimsenin siyasi hırslarına, hiçbir ailenin devlet ile düello yapmasına alet etmeyelim" dedi.

Süper Lig'in 23. haftasında oynan Fenerbahçe-Galatasaray karşılaşmasından 3-1'lik skorla galip ayrılan sarı-kırmızılı ekip ezeli rakibi Fenerbahçe'yi Kadıköy'de 21 yıl sonra mağlup etmeyi başardı.

 

ERSUN YANAL İSTİFA ETTİ

Müsabaka sonrasında Galatasaray cephesinde coşku, Fenerbahçe cephesinde öfke vardı. Sarı-lacivertli taraftarlar teknik direktörleri Ersun Yanal'ı istifaya davet ederken, kulüp başkanı Ali Koç da eleştirilerin hedefindeki isimdi.

 

 

 

Uzun süredir takımdaki kötü gidişi spor sahası dışında arayan ve "siyasi gerekçeler ile önlerinin kesildiğini" savunan Ali Koç için Galatasaray maçı turnusol niteliğindeydi.

Yeşil sahada ezeli rakibi karşısında üstün bir futbol oynayarak haklı bir galibiyet alan Galatasaray, Fenerbahçe yönetiminin maçtan sonra daha önce görüldüğü gibi "siyasi" gerekçelerin arkasına sığınmasına da izin vermedi.

 

screenshot-16-006.jpg

 

YİĞİT BULUT'TAN ALİ KOÇ'A AĞIR SÖZLER

Uzun süredir takımının kötü gidişatı nedeniyle bazı siyasetçileri isim vermeden hedef aşan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Galatasaray derbisinin ardından görülmemiş bir skandala imza attı.

Kendisi hakkında yapılan "Ali Koç gelecek, hesap verecek'' ve ''Yönetim istifa'' tezahüratlarına sinirlenerek tribünden atlayan Koç, kendi taraftarlarının üzerine yürüdü.

 

screenshot-15-006.jpg

 

Korumalarının araya girmesi sonucu Türk futbolunda görülmemiş daha büyük bir rezaletin eşiğinden dönen Ali Koç yakınları tarafından bölgeden uzaklaştırıldı.

Yaşanan bu olaylar siyaset cephesinde de geniş yankı buldu. Ali Koç'un öfkesini ve mağlubiyet sonrası sergilediği tavırları eleştiren Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Yiğit Bulut, "Camialarımızı hiç kimsenin siyasi hırslarına, hiçbir ailenin devlet ile düello yapmasına alet etmeyelim" değerlendirmesinde bulundu.

Ali Koç'un futbolu siyasete alet etmesinin arkasında yatan motivasyonun Koç Ailesi'nin iktidarla "intikam düello" yapma hırsı olduğunu belirten Bulut'un hem Galatasaray hem de Fenerbahçe taraftarlarına çağrısı vardı.

İşte Yiğit Bulut'un o mesajları;

"Bütün taraftarlara, hangi takımı tutarlarsa tutsunlar bir çağrım var; CAMİALARIMIZI HİÇ KİMSENİN SİYASİ HIRSLARINA, HİÇ BİR AİLENİN DEVLET İLE DÜELLO YAPMASINA ALET ETMEYELİM!!

HİÇ KİMSE, HİÇ BİR ZÜMRE, HİÇ BİR AİLE, BU ÜLKENİN SAF VE TEMİZ VATANDAŞLARINI KENDİNE ALET EDEMEZ!

TÜRK DEVLETİ VE TÜRK MİLLETİ, BÜTÜN TAKIMLARIYLA BÜTÜN TARAFTARLARIYLA BİR BÜTÜNDÜR, TEKTİR!

DEVLET İLE MİLLET İLE, KAFASINDA İNTİKAM DÜELLOSU OLANLARI KENDİ HALLERİNE BIRAKIN!!KİMSEYE ALET OLMAYIN!

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
NE MUTLU TÜRK VATANDAŞIYIM DİYENE!

NE MUTLU “BÜYÜK TÜRK MİLLETİ’nin HANGİ ETNİK KÖKENDEN VE İNANIŞTAN GELİRSEM GELEYİM FERDİYİM” DİYENLERE!!

ÖNEMLİ OLAN TARAFTAR OLMAK DEĞİL BU BÜYÜK MİLLETİN BİR FERDİ OLMAK!!

DEVLET İLE MİLLET İLE DÜELLO YAPMAK İSTEYENLERE ALET OLMAYALIM, bunları kendi haline bırakalım"

 

siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.