Yılbaşı yasağına tepkiler çığ gibi

Yılbaşı yasağına tepkiler çığ gibi

İstanbul Şişli İlçe Belediyesi yılbaşı kutlamalarının iptal edildiğini açıkladı. İşte flaş haberin ayrıntıları ve yasağın gerekçesi;

Şişli'de terör saldırısı bahanesiyle yılbaşı kutlamaları yasaklandı ve süslemeler, ışıklar da sökülmeye başlandı.

Şişli Belediyesi’nden yapılan yazılı açıklamada, "Şişli Belediyesi tarafından düzenlenen ve 4 gün sürmesi planlanan (28, 29, 30, 31 Aralık) yılbaşı etkinliği iptal edildi. Şişli Kaymakamlığı'nın güvenlik nedeniyle etkinlik gün sayısının azaltılması ricası üzerine programın tamamı Şişli Belediyesi tarafından iptal edilmiştir" denildi.

İstanbul’daki etkinlikler bir bir iptal edilirken Şişli’deki ışıkların bile sökülmesi tepki çekti. Ünlü model Didem Soydan da Twitter hesabından iptallere çok sert çıktı.

Soydan, “Yılbaşı kutlanmasın diye gösterdiğiniz özeni(!) Kuran kurslarında tecavüze uğrayan evlatlar için gösteremediniz yazıklar olsun özeninize” ifadelerini paylaştı.

didem.jpg

Gazeteci Engin Baş Twitter'dan, "Taksim ve Beşiktaş'tan sonra Şişli'de de yılbaşı kutlamaları yasaklanmasını anlıyoruz diyelim. (Anlamıyoruz da neyse) caddelerden yılbaşı ışıklandırılmalarını ve süslerini niye söküyorsunuz. Işıklara karşı terör saldırısı beklentisi mi var?" tepkisini dile getirdi.

engn.jpg

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.