Yılbaşında otellerde, villalarda partilere izin verilmeyecek

Yılbaşında otellerde, villalarda partilere izin verilmeyecek

Cumhurbaşkanı Erdoğan cuma namazı sonrası önemli açıklamalarda bulundu.

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Üsküdar Ömer Öztürk Camii’nde, cuma namazının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Koronavirüs tedbirleri kapsamında yılbaşını da kapsayan 4 günlük sokağa çıkma yasağı döneminde denetimlerin sıkılaştırılacağını belirten Erdoğan, şunları söyledi:

 

'DEVLET GEREKENİ YAPMADI' DERLER

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yılbaşında otellerde ve villalarda partilere izin verilmeyeceğini belirterek, "Bütün güvenlik güçlerimiz yılbaşında oteller, konaklama alanlarına ilişkin denetimleri sıkılaştıracak. Sonra 'Bak devlet nerede, devlet gerekeni yapmadı’ derler. Buna fırsat veremeyiz" dedi.

 

HEP BİRLİKTE İLE AŞI OLACAĞIZ

Koronavirüs aşısıyla ilgili de Erdoğan, şu görüşleri dile getirdi:

"Ben bir tıp mensubu değilim. Benim alanım ekonomi. Ama ülkemin başkanıyım. Kendi danışmanlarım doktor, profesör danışmanlarım var, sağlık kurulum ve bunun yanı sıra bakanım var. Kendilerinden edindiğim bilgilerden Çin'den 50 milyon doz gelecek. İlk etapta 4.5 milyon gelecek. Aşılama sürecini sağlıkçılar başta olmak üzere başlatacağız. Aşı olacağımı Ayasofya Camisi'nden bir cuma çıkışında açıklamıştım.

Tüm vatandaşlarımı bu hassasiyete davet ediyorum. Bu işin bilirkişileri doktorlarımızdır. Bu alanda konuşması gereken hocalarımızdır. Bizim herhangi bir itilaf ve sıkıntıya yol açmadan, aslında virüsle savaşırken, kimsenin aklına virüs düşürmemeliyiz. Tüm arkadaşlarımız ile aşıyı olacağız. Temennimiz bu aşı ile birlikte bu belaya karşı mücadelemizi en güzel şekilde verelim. Burada ilk olarak Çin var, sonra da Almanya var. İki ülkeden gelecek aşılarla süreci işleteceğiz.

 

LÜTFEN BU LİNKİMİZİ TIKLAYARAK YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.