Yıldırım’dan İstanbul’da 24 saat toplu ulaşım sözü

Yıldırım’dan İstanbul’da 24 saat toplu ulaşım sözü

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, seçimi kazanması halinde İstanbul'da toplu taşıma araçlarıyla 24 saat ulaşımın hayata geçeceğine söz verdi.

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, toplu ulaşım ile ilgili internette başlatılan imza kampanyasına destek verdi. Yıldırım, seçim kazanması halinde İstanbul'da toplu taşıma araçlarıyla 24 saat ulaşımın hayata geçeceğine söz verdi.

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, toplu taşımanın 24 saat devam etmesi için yapılan imza kampanyasındaki talebi kabul etti. Yıldırım seçilmesi halinde 24 saat ulaşımın hayata geçeceğini açıkladı.

change. org sitesinde İstanbul’daki toplu taşımayla ulaşımın 24 saat kesintisiz olması için bir imza kampanyası başlatıldı. CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu ve AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım’dan 24 saat ulaşım olması için planlarını açıklamaları ve bu konuda söz vermeleri istendi. Açılan kampanya destek verenlerin sayısı 30 bini geçti.

Binali Yıldırım da kampanyaya destek vererek, göreve geldiğinde İstanbul’daki toplu taşıma araçlarıyla 24 saat ulaşımın hayata geçeceğini açıkladı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.