Yıldızlarla dolu müzikal

Yıldızlarla dolu müzikal

Müjdat Gezen’in yazıp yönettiği ve aynı zamanda rol aldığı ‘Pera Müzikali’nin başlıca rollerinde Cüneyt Arkın, Gönül Yazar, Kayhan Yıldızoğlu, Melike Demirağ, Melihat Gülses, Sevcan Orhan, Barış Taşkın gibi isimler yer alacak.

Müjdat Gezen, yeni sezonda ‘Pera Müzikali’yle, Avrupa Yakası’nın geçmişten günümüze eğlence hayatını tiyatro sahnesine taşıyacak. Gezen, yazıp yönettiği yeni müzikalin başrollerini Cüneyt Arkın, Gönül Yazar ve Kayhan Yıldızoğlu gibi duayenlerle paylaşacak.

 

Cüneyt Arkın’ın oğlu Kaan Arkın’ın babasıyla birlikte rol aldığı müzikalde, Levent Kırca ile Oya Başar’ın kızı Ayşe Kırca da sahne alacak. Fehmi Dalsaldı, Şebnem Schaefer, Nejat Uygur gibi ünlü isimlerle birlikte Barış Taşkın, Kıvanç Tiner, Yaşar Ayvacı, Seran Bilgi, Emre Özmen gibi sanatçılar ve Müjdat Gezen Sanat Merkezi mezunları Sude Albayrak, Cengiz Gezgin ve Sonat Tokuç da bu müzikalde seyirci karşısına çıkacak.

 

‘Pera Müzikali’nde Melike Demirağ, Melihat Gülses, Ayben Erman, Sevcan Orhan, Yener Çevik ve Pelin Alptekin ise konuk ses sanatçıları olarak yer alacaklar. Avrupa şampiyonu ve dünya ikincisi milli güreşçi Okay Köksal’ın bir Türk güreşçisi rolünde seyirci karşısına çıkacağı müzikalde; 2017 yılı Survivor yarışması şampiyonu Ogeday Girişken de rol alacak.

 

Ünlü makyaj ustası Corci’nin yanı sıra Dok Sirk Kumpanyası sanatçıları, dans grubu, mehter takımı ve diğer rollerle birlikte oyunda 110 kişilik bir kadro görev alacak. TİM Show Center’da 3, 17 ve 24 Kasım 2019 Pazar günleri saat 15.00’te sahnelenecek olan ‘Pera Müzikali’nin biletleri satışta.  

 

siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.