Yılın aşk bombasını Seren Serengil patlattı: Ajda Pekkan Hakan Altun’la aşk yaşıyor

Yılın aşk bombasını Seren Serengil patlattı: Ajda Pekkan Hakan Altun’la aşk yaşıyor

Arto Dalga ile Söylemezsem Olmaz programını sunan Seren Serengil, bugünkü yayında magazin gündemine bomba gibi düşecek bir aşk bombası patlattı. Serengil, Ajda Pekkan'ın Hakan Altun'la aşk yaşadığını iddia etti.

Beyaz Tv’de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programının sunucularından Seren Serengil, 74 yaşındaki Ajda Pekkan ve 48 yaşındaki Hakan Altun'un aşk yaşamaya başladığını söyledi. Çiftin flört aşamasında olduğunu söyleyen Serengil, "Mutlu olduklarını duydum" dedi.

Beyaz TV ekranlarında Arto Dalga ile Söylemezsem Olmaz programını sunan Seren Serengil, bugünkü yayında magazin gündemine bomba gibi düşecek bir aşk bombası patlattı.

 

yilin-ask-iddiasi-ajda-pekkan-ve-hakan-altun2.jpg

Ajda Pekkan'ın sevgilisinden ihanet gerekçesiyle ayrılmasıyla ilgili konuşan Seren Serengil, Süperstar hakkında yeni bir aşk iddiasında bulundu. Canlı yayında açıklama yapan Serengil, Ajda Pekkan ile Hakan Altun'un şimdilerde flört ettiğini söyledi. Açıklamalarına devam eden Seren Serengil, "Bodrum'da annemin antikacı bir arkadaşından bu bilgiyi aldım. Kadın Ajda Pekkan'ı tanıyor. Ajda, Hakan Altun'la aşk yaşıyormuş. Birlikte Çeşme'ye doğum gününe bile gittiler. Ben çok desteğim çok mutlu olurlar. İkisi bir düet yapsa yer yerinden oynar. Ben yakıştırdım onları. Mutlu olduklarını da duydum. Şimdi flört aşamasındalar. Baskıdan dolayı inşallah ayrılmazlar" dedi.

Hakan Altun ile Ajda Pekkan 1 hafta önce birlikte sahne almışlardır. Pekkan ile sahne pozlarını Instagram hesabından Altun "Süper starımız canım Ajda’cığımla birlikte şarkı söylemek bir rüya gibiydi. Cok güzel bir geceydi sonsuz teşekkürler" demişti. Bugün yayında bu konuya da değinen Seren Serengil, "Hakan Altun böyle pozlarını paylaşmaz. Bak Ajda Pekkan'la olan fotoğraflarını paylaşmış ve orada ne kadar mutlu" ifadelerini kullandı.

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

 

Siyasetcafe.com

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.