Yılın düğününde Ülkücüler buluştu

Yılın düğününde Ülkücüler buluştu

Ülkücü Hareketin sembol ismi Muharrem Şemsek dünya evine girdi

MHP ve Ülkücü Hareketin duayen isimlerinden Ülkü Ocakları Derneği Kurucu Genel Başkanı ve eski MHP Genel Başkan Yardımcısı Gazi ünvanlı Muharrem Şemsek, muhteşem bir nikah merasimiyle Gülcihan Hanımefendi ile hayatını birleştirdi.

d3.jpg

ÜLKÜCÜLER BİR ARAYA GELDİ

Ülkücü Hareketin en önemli sembol isimlerinden olan Muharrem Şemsek’in Ankara Oran’da bulunan Türk Japon Kültür Vakfı’ndaki nikah merasimi MHP ve Ülkücü Hareketi bir araya getirdi.

Genel Yayın Yönetmenimiz Hakan Sönmez’in siyasetcafe.com adına takip ettiği nikah töreninde kimler yoktu ki...

d20.jpg

ÜLKÜ DEVLERİ BİR ARAYA GELDİ

MHP Lideri Devlet Bahçeli’yi, nikah salonun kapısında MHP Ankara Milletvekili Mustafa Mit, Erkan Haberal, Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, MHP eski Ankara İl Başkanı Yaşar Yıldırım, Mehmet Yıldız ile Ülkücü Hareketin önemli isimleri karşılayarak hınca hınç ülkü devleri ile dolu salona aldılar.

Muharrem Şemsek ve Gülcihan Hanımefendi’nin salona alkışlar eşliğinde gelmesiyle birlikte Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel nikah şahitlerini de sahneye çağırdı.

d21.jpg

DEVLET BAHÇELİ, SEVAL TÜRKEŞ VE KÜRŞAT TÜZMEN ŞAHİTLİK YAPTI

Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel’in kıydığı, Muharrem Şemsek Bey ve Gülcihan Hanımefendinin nikah şahitliklerini MHP Lideri Devlet Bahçeli, MHP’nin Kurucu Lideri merhum Alparslan Türkeş’in eşi Seval Türkeş ile eski Bakan Kürşat Tüzmen yaptılar.

d24.jpg

KONUŞMAYI SEVAL TÜRKEŞ YAPTI

Gerçekleşen nikah merasiminde imzaların atılmasının ardından Seval Türkeş Hanımefendi bir konuşma yaparak, Muharrem ve Gülcihan çiftine ömür boyu mutluluklar diledi.

d15.jpg

YILIN NİKAHINDA MUHTEŞEM BULUŞMA

Muharrem Şemsek ve Gülcihan Hanımefendinin nikah töreni ise adeta Ülkü Devlerinin geçit töreni gibiydi. Geçmişte birlikte omuz omuza mücadele veren efsane isimler nikah töreninde hazır bulundular.

Bu isimlerden görebildiklerimizin bazıları şunlardı: Ahmet Kutalmış Türkeş, Olcay Kılavuz, Deniz Bölükbaşı, Mevlüt Karakaya, İbrahim Çiftçi, Lokman Abbasoğlu, Ökkeş Kenger, Rıza Müftüoğlu, Sinan Ocak, Haluk Pirimoğlu, Nuri Okutan, Yusuf Okumuş, Ayhan Acar, Osman Sevimli, Yaşar Yıldırım, Erkan Haberal, Ayhan Ünal, Ayhan Küçükaslan, Olcayto Turhan, Ahmet Anzerlioğlu, Süleyman Yılmaz Soysal, Mehmet Yıldız, Dursun Yalçın, Erol Dinç, Derviş Deniz, Yaşar Öter, Ali Fuat Bilkan, Ömer Akın, Hasan Odabaşı, Ercan Ahi.

d18.jpg

Genel Yayın Yönetmenimiz Hakan Sönmez de yılın nikahında siyasetcafe.com ailesini temsilen Muharrem Şemsek ve Gülcihan Hanımefendi’ye ömür boyu mutluluklar diledi.

d23.jpg

İŞTE YILIN NİKAH TÖRENİNDEN MUHTEŞEM ANLAR

d17-001.jpgd1.jpgd2.jpgd3-001.jpgd4.jpgd5.jpgd6.jpgd7.jpgd8.jpg

d10.jpgd12.jpgd13.jpgd14.jpgd15-001.jpgd19.jpgd20-001.jpgd22.jpgd24-001.jpgd25.jpgd26.jpgd27.jpgd28.jpg

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.