Yılların küskünlüğü bitti! Mahsun Kırmızıgül ile Alişan barıştı

Yılların küskünlüğü bitti! Mahsun Kırmızıgül ile Alişan barıştı

Yıllardır küs olan şarkıcı Alişan ve besteci, oyuncu, yönetmen Mahsun Kırmızıgül sonunda barıştı.

Bir dönem çok sıkıcı dost olan ve yedikleri içtikleri ayrı gitmeyen Alişan ve Mahsun Kırmızıgül dostluğu bozulmuş, ikilinin yolları yıllar önce ayrılmıştı.

Röportajlarında 'yeniden bir araya gelmek yok' mesajı veren iki ünlü ismi, yaşadıkları zor günler bir araya getirdi. Kardeşi Selçuk Tektaş'ın ani ölümüyle yıkılan Alişan, koronavirüse yakalanan Kırmızıgül için destek paylaşımı yaptı.

 

İLK ADIM MAHSUN'DAN GELMİŞTİ

 

Alişan ile yıllarca konuşmayan Mahsun Kırmızıgül, geçtiğimiz sene ailesinin de içinde olduğu araçla kaza yaparak ölümden dönen şarkıcıyı evinde ziyaret ederek ilk adımı atmıştı.

Kırmızıgül'ün küs olmasına rağmen yanına gelmesinden çok etkilenen Alişan, "Beni mahcup etti. 20 sene sonra ilk kez oturup sohbet ettik. Hayat gerçekten boş biliyorsunuz deprem oldu o kadar insan öldü. İnsanın ekmeğine namusuna karışılmadıktan sonra barışılmayacak görüşülmeyecek kimse yoktur. Hayatımda kazadan sonra sanat camiasından beni hiç tanımayan benim tanımadığım o kadar insan benim arayıp mahcup etti ki... Ben de bundan sonra bu konularda daha hassas olacağım" demişti.

 

ALİŞAN'I ACI GÜNÜNDE YALNIZ BIRAKMAMIŞTI


Mahsun Kırmızıgül de bu olayın ardından Alişan'ı kardeşini kaybettiği gün de yalnız bırakmadı. Kırmızıgül, koronavirüs nedeniyle 21 Temmuz'da kardeşini kaybeden Alişan'a sosyal medya hesabından baş sağlığı dilemişti.

Dün ise Mahsun Kırmızıgül ve kızı Lavin'den üzücü haber geldi ve baba-kız koronavirüse yakalandı. Koronavirüse yakalandığını ABD seyahati öncesi öğrenen Kırmızıgül ve kızı 14 gün karantinaya alındı.

 

''AŞILAR SAYESİNDE KORONAVİRÜSÜ AYAKTA ATLATTIM''

 

Kırmızıgül, konu ile ilgili Instagram hesabından bir açıklama yayınlayarak ''Aşılanmak çok önemli. İki doz Biontech aşısı olmuştum. Ve maalesef ben ve 5 yaşındaki kızım da Corona olduk. O aşılar olmasaydı inanın hastalığı çok ağır geçirebilirdim. Ama o 2 doz aşı sayesinde hiç hasta olmamış gibi coronayı ayakta atlattım. Kızım Lavinim de ise hiç bir şey yok, onun corona geçirdiğini anlamadık bile. İkimizin de test sonuçları negatif çıktı.. Arayan soran tüm dostlara kendim ve ailem adına teşekkür ederim. Tüm dostlara selam olsun. Allah hepinizi korusun. Not: Aşıları 8 ay önce Amerika’da ücretsiz olmuştum.'' ifadelerine yer verdi.

 

"GEÇMİŞ OLSUN ABİ"


Alişan, acı gününde kendisini yalnız bırakmayan Mahsun Kırmızıgül'e karşılık verdi. Ünlü şarkıcı, Instagram hesabında Kırmızıgül ve kızının olduğu fotoğrafı 'Geçmiş olsun abi' notuyla paylaştı.

 

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.