Yılmaz Erdoğan'ın eşi Öpüşmem, sevişmem diyordu..

Yılmaz Erdoğan'ın eşi Öpüşmem, sevişmem diyordu..

Yılmaz Erdoğan'ın eşi Belçim Bilgin, rol aldığı 'Sadece Sen' filmindeki cesur performansı ile konuşuluyor.

Ünlü yönetmen ve oyuncu Yılmaz Erdoğan'ın eşi Belçim Bilgin, son yılların yıldızı parlayan isimlerinden. 'Kelebeğin Rüyası', 'Aşk Tesadüfleri Sever' gibi filmlerle popülerliğini artıran Bilgin, yer aldığı son proje ile gündemde. Zira oyuncu bugüne kadar filmlerde oynamak için birtakım kurallar koyuyordu. 


Rol aldığı filmlerde öpüşmeyen ve sevişmeyen Bilgin, 14 Mart'ta vizyona girecek 'Sadece Sen' adlı film için kurallarını yıktı. Gösterimden önce eleştirmenlerin beğenisine sunulan filmde birçok cesur sahneye hayır demeyen Beçlim Bilgin'in performansını başarılı bulundu. 

Eleştirmen Serdar Akbıyık, filmde en çok dikkat çeken ismin Belçim Bilgin olduğunu söyledi. Akbıyık, 'Yılmaz Erdoğan'ın karısı olması sebebiyle bu filme kadar birtakım kurallara sahipti. Öpüşmem, sevişmem gibi...Bilgin, bu filmde, İbrahim Çelikkol'la öpüşüp, sarılarak sevgisini  belli etti. Bize bu duyguları hissettirebildi' dedi. 

Filmi 'ağlatma becerisi olan duygusal bir film' olarak niteleyen Kerem Akça ise Bilgin'in performansından övgüyle söz ederek, "Bu nedenle yüksek bir gişe başarısına ulaşabilir. En büyük pay da Belçim Belgin'in sergilediği üstün performans. Belçim Bilgin filmin karakterine oldukça yakışmış. Türk Sineması'nın Julia Roberts'ı olma yolunda" diye konuştu.

Başrolleri Belçim Bilgin ile İbrahim Çelikkol'un paylaştığı 'Sadece Sen' gelecek hafta gösterime girecek.

Filmde görme engelli bir kızı canlandıran Bilgin'in cesur sahneleri dikkat çekiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.