Yılmaz Özdil'e ateş püsküren Uğur Dündar kendine gelemiyor! Yazmayı da bıraktı

Yılmaz Özdil'e ateş püsküren Uğur Dündar kendine gelemiyor! Yazmayı da bıraktı

Yılmaz Özdil'le tartıştıktan sonra rahatsızlanan Uğur Dündar, yazı yazmanın içinden gelmediğini belirterek bir süre yazamayacağını açıkladı.

2500 TL'ye Atatürk kitabı satmakla gündeme gelen ve Atatürkçülükten geçindiği iddiaları ile eleştirilen Yılmaz Özdil'in sözlerinden sonra psikolojisi bozulan Uğur Dündar, dün rahatsızlandığı için TV yayınına katılmayacağını açıklamıştı.

Bugün yeni bir açıklama yapan Dündar, yazı yazmanın içinden gelmediğini belirterek bir süre yazamayacağını söyledi.

 

Twitter hesabından paylaşım yapan Dündar, şu ifadeleri kullandı:

 

"Değerli dostlarım günaydın. Hepinize sağlık dolu güzel günler dilerim. İçimden yazı yazmak gelmiyor. Kendimi ne zaman toparlarım bilemiyorum. Anlayın ve bağışlayın lütfen. Sevgiyle kalın."

 

as.png

 

NE OLMUŞTU?

 

Yılmaz Özdil, sosyal medya hesabından ABD’nin talebi üzerine Avusturya’da tutuklanan Sezgin Baran Korkmaz’ın Uğur Dündar’a, ARTI 1 TV’yi kurdurduğunu öne sürmüştü.

 

ekran-alintisi-088.JPG

 

'CENAZEME GELMEYECEKSİN'

 

Özdil’in iddialarına, o sırada TELE 1’de canlı yayınlanan ve Tuncay Mollaveisoğlu’nun sunduğu Anında Manşet programında konuşan Uğur Dündar, sert tepki göstermiş ve şunları söylemişti:

 

“Yılmaz’ın yaptığı bu imalar, benim hayatımda yediğim en büyük hançerdir” diyen Dündar, "Çok kötü konuşmak istemiyorum ama Yılmaz Özdil benim cenazeme gelmeyeceksin. Sana hakkımı helal etmiyorum! Sen nasıl olur da benim namusuma şerefime ima yollu laf söylersin ayıp be utan utan yazıklar olsun sana yerin dibine gir! Karşıma çıkarsan çok fena yaparım... Şerefimiz için yaşıyoruz. Ben Yılmaz için kendimi bin defa ortaya attım. Hala 'Değerli ağabeyim' diye mesajlar atıyor. Sen artık 'Değersizsin'” ifadelerini kullandı.

 

 

 

Siyasetcafe.com

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.