Yok böyle sevgi

Yok böyle sevgi

Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 79. yıldönümünde saatler 09.05'i gösterdiğinde Türkiye genelinde hayat durdu.

Önderimiz Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 79’uncu yıldönümünde saatler 09.05’i gösterdiğinde araçlarından inen vatandaşlar saygı duruşunda bulundu, köprüde çalışan işçiler ise işlerini bırakıp bir dakikalık saygı duruşuna geçti.

Atatürk, ölümünün 79. yıl dönümünde yurtta gerçekleştirilen etkinliklerle anıldı. Ulu Önderin hayata gözlerini yumduğu saat olan 09:05'te Dolmabahçe’de de vatandaşlar gözyaşlarına boğuldu.

ata2.jpeg

Çok sayıda vatandaş ellerinde Türk bayrakları Atatürk’ü anarken kimi vatandaşların kucağında bebeğiyle Dolmabahçe’ye geldiği görüldü.

Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 79'uncu yılında binlerce Kadıköy'de "Ata'ya saygı zinciri oluşturdu. Saat 09.05'te sirenlerin çalmasıyla bazı vatandaşlar gözyaşlarına boğuldu. Vatandaşlar, el ele tutarak yaklaşık 6.5 kilometrelik zincir oluşturdu.

ata3.jpg

Denizde bulunan jet ski ve tekneler de Türk bayrakları ile saygı duruşunda bulunurken, bir paraşütçü ise gökyüzünde Türk bayrağı açtı.

ata1.jpeg 

traf.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.