Yolcu uçağı düştü! Büyük mucize

Yolcu uçağı düştü! Büyük mucize

Son Dakika… İçerisinde 97 yolcu ve 4 mürettebatın bulunduğu yolcu uçağı düştü. İşte sıcak gelişmenin ayrıntıları;

Meksika’da bir yolcu uçağı düştü ve içerisinde bulunan 101 kişiden sadece 11 kişinin sağlık durumunun kötü olduğu öğrenildi.

Durango Eyalet Valisi Aispuro, kaza sonrası uçaktaki 101 kişinin de yaralı olarak kurtulduğunu açıkladı. Aispuro, yaralıların 12'sinin durumlarının ciddi olduğunu belirtti.

Meksika'nın Durango kentinde bir yolcu uçağının kalkışından kısa süre sonra düştüğü, uçakta bulunan 101 kişinin kazayı yaralanmayla atlattığı bildirildi. Aeromexico havayolu şirketinin Twitter hesabından yapılan açıklamada, Guadalupe Victoria Havalimanı'ndan Mexico City'ye gitmek için havalanan 100 yolcu kapasiteli uçağın kalkışından 5 dakika sonra düştüğü duyuruldu.

Açıklamada, kazanın detaylarına ilişkin araştırmanın sürdüğü belirtildi. Yerel medyada yer alan haberlerde, uçakta 97 yolcu ve 4 kişilik mürettebat olduğu bilgisi paylaşıldı.

KAZADAN YARALI KURTULDULAR

Durango Eyalet Valisi Jose Aispuro da Twitter hesabından, sağlık görevlilerinin olay yerine intikal ettiğini açıkladı. Aispuro, uçaktaki 101 kişinin de hayatta olduğunu ve kazayı yaralanmayla atlattıklarını kaydetti. Bir sağlık çalışanı ise yaralılardan 12'sinin durumunun ciddi olduğunu ifade etti.

Yerel basında çıkan haberlerde, kazadan sağ kurtulan yolcuların yardım almak için yol kenarına doğru yürüdüklerinin görüldüğü aktarıldı.

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.