Yolsuzluk savaşçısı FETÖ’nün belalısı Komando Kemal'e 'Deli' kumpası

Yolsuzluk savaşçısı FETÖ’nün belalısı Komando Kemal'e 'Deli' kumpası

Yolsuzluk savaşçısı, FETÖ’cü hakim ve savcıyı ifşa edip tutuklattıran Komando Kemal lakaplı Kemalettin Ertan, açık raporları olmasına rağmen “deli” olduğu gerekçesiyle Kayseri Şehir Hastanesi’nde müşahede altında.

12 Eylül darbecilerine ağır hakaretler eden, Beyaz Enerji skandalını ortaya çıkaran ve yargıya, bürokrasiye, STK’lara çöreklenen FETÖ’cüleri ifşa eden Komando Kemal “deli” denilerek mahkeme kararıyla Kayseri Şehir Hastanesi Psikiyatri Kliniği’nde müşahede altında tutuluyor.

RAPORU OLDUĞU HALDE “DELİ” MUAMELESİ GÖRÜYOR

Niğde’de adliye arşivi gibi bir çuval belge ile gezen ‘komanda Kemal’ lakaplı Kemalettin Ertan, GATA ve Adana Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nden “salah” raporu olmasına rağmen hakkında Kayseri’de ‘yüksek güvenlikli sağlık kurumunda koruma ve tedavi altına alınmasına’ karar verilmesine isyan ediyor. 

“YOLSUZLUK SAVAŞÇISI”

Niğde’de ‘komanda kemal’ lakaplı  “yolsuzluk savaşçısı” olarak bilinen Kemalettin Ertan’ın TEDAŞ’ta çalıştığı kurumda tanık oldukları yüzünden başına gelmeyen kalmadı.

Başı beladan kurtulmayan ve son olarak Kayseri Şehir Hastanesi’nde ‘yüksek güvenlikli sağlık kurumunda koruma ve tedavi altına alınmasına’ karar verilen Ertan, adliye arşivi gibi bir çuval belge ile FETÖ’cülere aman vermiyor ve iddiaları nedeniyle deli gömleği giydirilmeye çalışılıyor.

Hakkındaki iddialara yönelik açıklama yapan Kemalettin Ertan, “Niğde’de Bor ilçesinde ikamet etmekteyim. Niğde’nin TEDAŞ kaçak ekibinde çalıştım. Bütün siyasi partilerini elektrik hırsızlığından yakaladım. Benim görevim TCK’nın 279 madde gereği her vatandaşın öğrendiği suçu adli mercilere bildirmek zorundadır. TEDAŞ avukatı 3 bin 500 tane hırsızlık kaçak elektrik tutanaklarını adli mercilere vermedi. Ben bunları şikayet edince bu avukat bana deli raporu aldırma eylemine girdiler ve aldırdılar” diyor.

SAHTE BELGE İLE PROFESÖR OLANLAR

Sahte belge ile profesör yapılanların tüm sahteliklerini ortaya çıkardığını söyleyen Komando Kemal lakaplı Kemalettin Erdan; “Şuanda 2003 yılından 2018 yılına kadar devam eden olaylarda devletime trilyonlarca para kazandırdım. İki tane müfettiş geldi, bunlara 168 sayfa ifade verdim, o rapor kaybedildi. Ben de raporları sorunca başıma gelmeyen kalmadı. Verdiğim dilekçe ile 14 kişinin mal varlığına el konuldu, hep müşteki ben oldum. Açtırdığım davalarda 28 hakim, savcı FETÖ’den tutuklandılar” diyerek, kendisi hakkında müşahede altına alınması dair karar aldıranlar hakkında şikayetçi olacağını söyledi.

“SALAH” RAPORUNA RAĞMEN “DELİ” KUMPASI

Kendisi hakkında deli raporu aldırmak için mahkeme kararıyla Kayseri’ye gönderilen ve halen iradesi ve isteği dışında haksız ve adaletsiz bir şekilde Kayseri Şehir Hastanesi’nin Psikiyatri Kliniği’nde müşahede altında tutulan Kemalettin Ertan yaşanan vahim durumu şöyle anlatıyor: “Beni buraya gönderen savcı önceden alınan bozma raporunu göndermiyor, hiçbir rapor göndermeden direk yüksek güvenlikli hastanede tedavi alınmasına karar veriyor. Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığına gidiyorum, deli raporu aldırmak isteyen savcıları şikayet edeceğim.

“VERDİĞİM DİLEKÇELERLE DAHA ÇOK PKK’LI VE FETÖ’CÜ TUTUKLANACAK”

Eşim de yüksek tansiyon hastası oldu. Benim böyle bir tedaviye ihtiyacım yok. Deli değilim, zaten deli olsaydım, 28 hakim, savcı tutuklanmazdı. Hak ve hukuk adaletin yerine gelmesi için mücadele ediyorum. Verdiğim dilekçeler bekletilmese işleme konulsa çok kişi FETÖ’den ve PKK’dan tutuklanacak.”

KOMANDO KEMAL’DEN KİMLER KORKUYOR?

Yolsuzluk savaşçısı olarak bilinen Kemalettin Ertan’ın akıl sağlık durumuna ilişkin iyi olduğu yönünde raporlar olmasına rağmen Kayseri Şehir Hastanesi’nde hala müşahede altında tutulmasının arkasındaki güçler merak ediliyor. Büyük yolsuzlukları ortaya çıkartan ve onlarca FETÖ’cü hakim ve savcıyı belgeleriyle ortaya çıkartıp tutuklanmasına neden olan Komando Kemal’den kimler korkuyor ve bu işin arkasındaki gizli ve karanlık güçler merak ediliyor.
“Komando Kemal” lakaplı Kemalettin Ertan’ın “salah” yani iyi durumda olduğuna ilişkin aldığı raporlar şöyle:

adli-tip-belge-siyasetcafe.jpg

adli-tip-siyasetcafe-belge.jpg

adli-tip-siyasetcafe-belge2.jpg

Hakan Sönmez
Siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.