Yolsuzluktan görevden alınan Mardin Müze Müdürü halefini tehdit etti

Yolsuzluktan görevden alınan Mardin Müze Müdürü halefini tehdit etti

Yolsuzluk nedeniyle görevden alınan Mardin Müze Müdürü Nihat Erdoğan'ın Müze Müdürlüğüne yeni atanan Mehmet Deniz'i tehdit ettiği ortaya çıktı.

Yaptığı yolsuzluk, usulsüzlük ve zimmete para geçirme iddiaları ile Mardin Müzesi Müdürlüğü görevden alınan Nihat Erdoğan'ın Müze Müdürlüğüne atanan yeni Müdürü tehdit ettiği ortaya çıktı.

Erdoğan gönderdiği mesajında "Mehmet deniz haddini bil ben o müzenin müdürüyüm hala benim geçici görevlendirmem müze Müdürü oluşumu değiştirmez. sen müsvette bir kayyumsun benim yerime vekaleten ordasın yaptığın her yanlışın hesabını sana mahkemede soracağım... 6 ay içinde oraya dönüp sana haddini bildireceğim... cahilliğinin lüzumu yok.'

 

gorevden-alinan-mudur-bu-sefer-de-tehdit-etti-siyasetcafe.jpg

 

DAHA ÖNCEDE TEHDİT ETMİŞ

 

Bu mesaj üzerine Mehmet Deniz, Nihat Erdoğan'ı savcılığa başvurarak şikayetçi oldu. Suç duyurusu sonrası idari ve adli soruşturma başlatıldı. 

Erdoğan'ın aynı yöntemler tehditlerini daha önce de yaptığı ortaya çıktı. Nihat Erdoğan 2015 yılında Mardin Artuklu Üniversitesi'ndeki bir kadın akademisyene de aynı yöntemle tehdit ve hakarette bulunarak, sinkaflı küfürler etmesi nedeniyle aldığı iki adli cezası bulunuyor. .   

Bu arada Müzedeki yolsuzlukları araştırmak üzere görevlendirilen bakanlık müfettişlerinin incelemeleri devam ederken, bakanlık tarafından önümüzdeki günlerde müzedeki usulsüzlük ve yolsuzluklarla ilgili bir açıklama yapması bekleniyor.

 

siyasetcafe.com

 

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.