'Youtube ve Facebook'u kapatabiliriz'

'Youtube ve Facebook'u kapatabiliriz'

Erdoğan ATV-A Haber ortak yayında soruları yanıtlıyor.

A Haber Ankara Temsilcisi Murat Akgünmoderatörlüğünde, Sabah Gazetesi Yazarı Mehmet Barlas, Sabah Gazetesi Genel Yayın YönetmeniErdal Şafak ve Sabah Gazetesi Yazarı Mahmut Övür, Rasim Ozan Kütahyalı soruyor, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan gündeme dair sorulara A Haber – ATV ortak canlı yayınında yanıtlıyor...

 

İşte Başbakan'ın konuşmalarından satır başları;

 

- Bugün Elazığ ve Malatya'daydım. Gördüm ki, bu olaylar halkı çok ciddi şekilde kentlemiş.

 

Bütün gittiğim illerde gördüğüm ilgi alaka çok fazlaydı.

 

O çoşku o heyecan çok şeyi gösteriyor. Paralel yapı halkı çok ciddi bir şeklide halkı birbirine kenetlemiş.

 

Malatya'da emniyetin verdiği sayılara göre 100 binin üzerinde insan vardı.

 

Paralel yapıya girmeden meydan hemen tepkisini ortaya koyuyor.

 

Öbür taraftarn bakıyorsunu fotomontaj ile uğraşıyor. Bulamadıkları şeyi montaj diye yakıştırıyorlar.

 

Onlar bunlarla uğraşsınlar biz yolumuza devam ediyoruz. Miili irade sandıkta en güzel şekilde tecelli edecek.

 

Gittikçe hırçınlaşma var. Örneğin istanbulda trabzonlular gecesi var. toplum sizi kabullenmiyor. Kalkıp siz ona siyasetçi olarak yumruk atarsanız Sizin nasıl bir hazımsızlık içinde olduğunuzu gösteriyorsunuz. Üstüne o şahız AK Partiliyim diyor.

 

Eğer sen İstanbula belediye başkanı olamaya karar vermişsen, sen herkesin belediye başkanı olacaksın sadece chp'nin değil. temenni ederimki bu tur şeyleri yaşamayız ve sandıktan en güzel neticeyi alırız.

 

Erdoğan - Koç görüşmesi

 

Mustafa Koç ile yapacakları yatırımları görüştük.

 

- Mehmet Barlas Erdoğan'a "Mustafa Koç'un sizden randevu alabilmek için yurtdışından başka bir isimden yardım istediğini duydum. Doğru mu?"şeklinde bir soru sordu.

 

Erdoğan bu soruya "Mustafa Koç, benimle görüşmek istedi randevu istedi ama vermedim, görüşebilmek için araya Barzani'yi soktu. Sayın Barzani evet beni aradı" dedi.

 

- Aydın doğan konusu

 

Şu andaki yayın politikarlı ile ahlaklı olmayan bir yola giriyorlar. Tamamen paralel yapının bir çalışması içinde. Köşe yazarları keza aynen öyle. Geçen günlerde ben bu yazarlardan bir tanesini deşifre ettim.

 

Anayasa ihlallerini savunan bir gazeteci ile nereye gidersiniz. Bu insanlara gel konuşalım diyemeyiz.

 

Casusluk ve ajanlık

 

- Şu anda yargı adil bir karar verebilecek durumda değil. Çünkü yargıyada o şekilde dizayn etmişler. Bunun o şekilde düzenlenmesi lazım önce.

 

İstediğini istediği zaman istediği şekilde dinliyor. Bunların hepsini yaptılar ve yapıyorlar. Yüz binlerde insanı dinlediler.

 

- Yaptıkları atamalar neticesinde savcılar karıştırdıkça başaka şeyler çıkmaya başladı. Bu arada bir çok CD vs kaçırılmış durumda.

 

- Şimdi yargıya geldiğimiz zaman orada da farklı bir düzenleme var. Bizim başımızda bilir kişi denilen bir bela var mesela. Kime göre belirlenecek bu bilir kişi. Bu kişi ajanı da kurtarıyor, casusu da kurtarıyor.

 

- Ulusal güvenliğimiz tehtid altındadır. Ulusal güvenliğimizi güvende altına almak için ilk yapacağımız şey yargıdaki düzenlemelerdir.

 

- 30 mart'tan sonra yargıda düzenleme yapacağız.

 

İnternet düzenlemesi

 

İnternet yasasına malum çevreler itiraz ettiler. Yapabileceğimiz kadarını yaptık. O alanda da 30 Mart'tan sonra atacağımız yeni adımlar var. Bu konuda kararlılığımız var. Bu milleti Youtube'a Facebook'a yediremeyiz. Kapatılmaları da dahil.

 

Cumhurbaşkanını da dinlemişler, arşivlerinde duruyor

 

Referandumda bunların çok hırslı bir çalışması oldu. Bu hırslı çalışmalarına iyi niyetle baktık. Seçimi atlattık. Seçimden sonra bu atamalar başlayınca orada bazı şeyler beni rahatsız etmeye başladı. İlgililere de ne oluyor dedim. Ama tüm bu işler bittikten sonra endişe etmeyin ifadeleri bizi aldatmıştır. Ne zaman uyandık? Mit müsteşarı ile alakalı konuda. Oradaki olayda rol alanları görünce dedik ki "Bu iş belli oldu". Yoğurdu üfleyerek yedik. Bu casusluk suçuna girer. Adamlar oraya güveniyor. Orada da imamları var ya. İmamı biz sadece camide biliyorduk. Orada da varmış. MİT sizin anladığınız manada orada da adamları var. Orada da ikili telefon görüşmelerinin dinlenmediğine inanmıyorum. Sayın Cumhurbaşkanımız ne derse desin. Arşivlenmiş duruyor. 34 yıldır bu çark çalışıyor. Şu anda da zirve yaptığı dönemdir.

 

OBAMA'YA GÜLEN ŞİKAYETİ

 

Bunlarda takiyye meşrudur, yalan meşrudur, iftira meşrudur, fitne meşrudur. Gayeye ulaşmak için herşey meşrudur. Bu bir dini örgüt değildir, Cemaat hiç değildir. Bu bir örgüttür. Bunun içinde casusluk da vardır. Azerbaycan'daki okullarına el konuldu. Kazakistan ve Pakistan'da da okullarına el konulabilir. Obama ile konuştum. Ülkemdeki huzursuzluğun sebebi sizdedir. Pensilvanya'dadır. Sizde gerekeni yapın. Siz ABD'yi tehdit edeni benden nasıl istiyorsanız bende sizden istiyorum dedim. O da her şey yapılacak dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.