YSK Başkanı Güven: Kurul temsilcilerinden ikisi milletvekili

YSK Başkanı Güven: Kurul temsilcilerinden ikisi milletvekili

Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Başkanı Sadi Güven, “YSK’nın toplantılarına, kurula temsilci verme hakkına sahip 5 siyasi parti temsilcisi de katılıyor. Bunların ikisi de milletvekili” dedi.

Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Başkanı Sadi Güven, seçim süreciyle ilgili bir açıklama yaptı. Güven basın mensuplarının son gelişen konular ile ilgili açıklama beklediği Güven sürecin devam ettiğini söyledi.

Sadi Güven şunları kaydetti; ''Seçimler bittikten sonra daha önceki açıklamalarımda belirttiğim gibi yargısal süreç devam ediyor. YSK’nın toplantılarına, kurula temsilci verme hakkına sahip 5 siyasi parti temsilcisi de katılıyor. Bunların ikisi de milletvekili. Bizim önümüze gelen tüm dilekçeleri, talepleri, itirazları tek tek incelemek suretiyle karşılıyoruz.”

Güven dosyaların içeriği hakkında bilgi veremeyeceğini belirtirken, “Dosyaların içeriğiyle ilgili bilgi verecek değilim. Bunu siyasi parti temsilcilerinden öğrenebilirsiniz. Bu konuda diyeceklerim bu kadar. Ancak bir şey daha eklemek istiyorum. Bu hafta polis haftası. Seçim güvenliğiyle ilgili fedakarca gayret eden polislerimizi kutluyorum” dedi.

SİYASETCAFE.COM

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.