YSK'dan flaş Muharrem İnce kararı! Verilen oylar geçerli sayılacak

YSK'dan flaş Muharrem İnce kararı! Verilen oylar geçerli sayılacak

Seçime saatler kala YSK Muharrem İnce için karar aldı. Cumhurbaşkanlığı adaylığından çekilen Muharrem İnce'ye verilen oylar geçerli sayılacak.

14 Mayıs'ta gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'ne artık saatler kalırken Yüksek Seçim Kurulu, cumhurbaşkanı adaylığından çekilen Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'yle ilgili kararını verdi.

 

İNCE'YE VERİLEN OYLAR GEÇERLİ SAYILACAK

 

YSK tarafından oybirliği ile alınan kararla Muharrem İnce'ye verilen oyların geçerli sayılacak. Kararı kamuoyuna açıklama yapan YSK Başkanı Ahmet Yener duyurdu.

 

VERİLEN OYLAR GEÇERLİ


Yener, "Oy birliği ile sayın Muharrem İnce'nin cumhurbaşkanlığı adaylığından çekilmesinin geçerli olduğu ve bu süreçte sayın Muharrem İnce'ye verilen oyların geçerli olması sonucuna varmıştır" ifadelerini kullandı.


NE OLMUŞTU?


Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, 11 Mayıs'ta partisinin genel merkezinde kameraların karşısına geçerek 14 Mayıs'ta yapılacak seçimler öncesi adaylıktan çekildiğini duyurdu. Ertesi gün İnce'nin Cumhurbaşkanlığı adaylığından çekilmesine ilişkin resmi evrakları YSK'ya teslim edildi.


Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.