Yumurta atmazsanız gelemem abi

Yumurta atmazsanız gelemem abi

Burhan Kuzu, kendisini üniversitelerine davet eden gençlere, "Yumurta atarsanız gelirim. Çünkü, yumurta olmadan haber olmuyor." dedi.

TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı Burhan Kuzu, Sabahattin Zaim Üniversitesi Siyaset Akademisi’nin davetlisi olarak verdiği seminerde maruz kaldığı yumurtalı saldırıyı anlattı. Burhan Kuzu, kendisini davet eden gençlere, "Yumurta atarsanız gelirim. Çünkü, yumurta olmadan haber olmuyor." dediğini belirtti.


YUMURTA SALDIRISI VURGULARI

TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı Burhan Kuzu, Sabahattin Zaim Üniversitesi Siyaset Akademisi’nin düzenlediği ‘Türk siyasetinde tıkanıklıklar ve çözüm önerileri’ konulu seminere katıldı. Burada öğrencilere seslenen Kuzu, kendine yönelik yumurtalı saldırılarının konuşmalarından daha çok basında yer aldığını söyledi.

"GELİRİM AMA YUMURTA ATARSANIZ"

Kendisini davet eden gençlere "Oraya gelirim ama bir şartım var." dediğini belirten Kuzu, şöyle devam etti:"'Ne o hocam dediler?' Yumurta atarsanız gelirim dedim. Çünkü yumurta olmadığı zaman haber olmuyor Türkiye’de. Sen burada üç saat konuşacağına bir yumurta at bütün televizyonlar onu veriyor. Adamların işi o çünkü. Siyasal Bilimler fakültesine gittik. Solda Süheyl Batum, sağda ben. Onu konuşturmadılar. Beni de yumurta yağmuruyla konuşturmadılar. Ona yumurta atmadılar en azında farkımız bu.”

"DAVA AÇMADIM"

Kendisine yumurta atanlara acıdığını dile getiren Kuzu, “12 dakika durdum kürsüde. Sürekli geliyor. Dedim her halde biter. On dakika sonra tekrar konuşurum. Ali Dayının çiftliği gibi biteceği yok. Onlara dedim 'bu yumurtaları pişirir yeseydiniz kafanız çalışır atmazdınız.'” ifadelerini kullandı. Kuzu, olayı anlayışla karşıladığını ve gençlere dava açmadığını da vurguladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.