Yunanistan'da flaş skandal: Asker selamı verince kovuldu

Yunanistan'da flaş skandal: Asker selamı verince kovuldu

A Milli Erkek Hentbol Takımı'nın Belçika ile oynadığı maçın ardından asker selamı verdiği için kulübü AEK tarafından kadro dışı bırakılan milli hentbolcu Yunus Özmusul'un sözleşmesi feshedildi.

Yunan A Milli Erkek Hentbol Takımı'nın, 2021 Dünya Şampiyonası Avrupa Elemeleri 4'üncü maçında Belçika'yı 33-24'lük skorla mağlup ettikleri maçın ardından asker selamı vererek Barış Pınarı Harekatı'na selam gönderen milli hentbolcu Yunus Özmusul, takımı AEK tarafından kadro dışı bırakılmıştı.

 

Yaşanan bu olaydan sonra Yunan ekibi ile antrenmanlara çıkamayan ve maç kadrolarında da yer alamayan tecrübeli file bekçisi, Türkiye’ye dönme kararı aldı.

 

Yunus Özmusul'un menajeri Ceren Uyguner, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Sözleşme feshedildi. Yunus, ocak ayına kadar bireysel çalışmalarına devam edecek, ocak ayında transfer sezonunun açılmasıyla birlikte başka bir takımla anlaşacak. Milli takımın Nisan ayında önemli maçları var. Yunus da o maçlara hazırlanacak. Yunanistan’da kalsaydı antrenman ve maçlarda yer alamayacaktı” dedi.

 

 

Öte yandan alınan bir diğer bilgiye göre; başka bir Yunan kulübü olan Olympiakos’ta forma giyen Durmuş Ali Tınkır’ın da işlemlerinin tamamlanmasının ardından önümüzdeki günlerde Türkiye’ye döneceği öğrenildi.

 

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.