Yürekten söyleyen şarkıcıdan anlamlı hareket

Yürekten söyleyen şarkıcıdan anlamlı hareket

İsmail Ağace; ikinci albümü ‘Kalabalık Yalnızlık’ ile sevenlerinin karşısında. Albüm sanatsal değerinin yanında başka bir önem daha taşıyor. Sanatçı kendisi gibi MS hastalarını desteklemek amacıyla albümün gelirlerini MS Hastalığı Derneği'ne bağışlıyor

‘Kalabalık Yalnızlık’ isimli albümün çıkış parçası ile modern insanın yaşam tarzına bir göndermede bulunan sanatçı, etkileyici sound’u ile dinleyicilerin beğenisini topluyor. Alışılagelmiş eser besteciliğinin dışında bir tarzı olan Ağace; sahip olduğu benzersiz tarzla müzik camiasında farklı bir yerde bulunuyor. Müziğe tutkuyla bağlı nadir sayıda sanatçıdan birisi olan İsmail Ağace, kendisi de bir MS hastası olması sebebi ile bu konuda oldukça büyük hassasiyete sahip ve somut tedavisi olmayan hastalığın mağdurlarının tedavilerinde yardımcı olabilmesi maksadıyla albüm gelirlerini bu derneğe bağışlıyor. Müzikle olan ilişkisini “yürekten” olarak tanımlayan sanatçı; müziği maddi kaygılarla değil, hayatının en önemli öğesi olduğu için yapıyor ve ticari bir kaygı taşımıyor.

 

1978 doğumlu olan şarkıcı, baba mesleği olan kuyumculuğa çıraklık seviyesinden başlayıp, patron sıfatı ile devam etmekte olan sanatçı, müzik hayatına, kendi bestelerini kendisi yaparak devam ediyor. Akademik bir müzik eğitimi olmamasına karşın, aldığı harici eğitimler ile kendisini profesyonel seviyede yetiştirmiş olan sanatçı hali hazırda uzmanlık seviyesinde Ud çalıyor.

İbrahim Erkal ile tanışmasından sonra müzik dünyasına adım atan ve albüm çalışmalarına başlayan Ağace, o zamana kadar sürdürdüğü amatör müzik uğraşlarını sanatçının da teşviki ile başka bir boyuta taşımış.

İsmail Ağace’nin son albümü ve çıkış parçası olan ‘Kalabalık Yalnızlık’ parçasına tüm müzikal platformlardan erişilebiliyor. Ücretsiz klip yayını izlemek için sanatçının yapım şirketi olan Erken Müzik Youtube kanalı ziyaret edilebiliyor.

Sanatçının satın alınan parçaları ve albümleri ile tüm dijital gösterim gelirleri, hiçbir istisna olmaksızın MS Hastaları derneğine bağışlanıyor.

Çaresizlerin sesi olmak için bir adım atan ve yüreğini tüm ülkeye açan sanatçının albümlerini satın alarak ve eserlerini dijital platformlarda dinleyerek siz de bu hastalıktan muzdarip on binlerce kişiye derman olabilirsiniz.  

 

Siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.