Yüzde 2'lik Yeniden Refah'ın istekleri bitmiyor! 'AK Parti, bize vefa borcunu ödesin'

Yüzde 2'lik Yeniden Refah'ın istekleri bitmiyor! 'AK Parti, bize vefa borcunu ödesin'

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Altınöz, 'AK Parti yöneticilerinden yerel seçimlerde vefa borcunu ödemelerini bekliyoruz' dedi.

Mayıs seçimlerinde AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın destekleyerek Cumhur İttifakı’nın içinde bulunan Yeniden Refah Partisi (YRP) Şanlıurfa ve Elazığ’da AK Parti’nin eski milletvekillerini belediye başkan adayı olarak açıkladı.

Cumhuriyet’in haberine göre; YRP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Altınöz, AK Parti ile bir ara kesilen ancak şu anda devam eden ittifak görüşmelerine ilişkin yaptığı açıklamada, “AK Parti yöneticileriyle YRP yöneticileri pazartesi akşamı görüşme yaptılar. Heyetin somut tekliflerle gelmeleri gerektiğini ifade etmiştik. Ama çok da değişen bir şey olmadı. Bakalım 4. görüşmede nasıl bir yol alacağız ama fazla ümitli değilim” dedi.

 

VEFA BORCU ÇIKIŞI

 

14-28 Mayıs seçimlerinde Recep Tayyip Erdoğan’ın YRP desteğiyle cumhurbaşkanı seçildiğini vurgulayan Altınöz, “AK Parti yöneticilerinden yerel seçimlerde vefa borcunu ödemelerini bekliyoruz” ifadelerini kullandı. 

İstanbul, Ankara ve İzmir adaylarının belirlenmesinde de sona gelindiğini kaydeden Altınöz, “Yakın bir zamanda ittifak söz konusu olmazsa kendi adaylarımızı açıklayıp yolumuza devam edeceğiz” dedi.

 

Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.