Zabıta memurundan kadın işçiye iğrenç taciz! Cins*l organının fotoğrafını gönderdi: Tutuklandı

Zabıta memurundan kadın işçiye iğrenç taciz! Cins*l organının fotoğrafını gönderdi: Tutuklandı

Denizli’de bir zabıta memuru, kendisine bağlı işçi olarak çalışan 45 yaşındaki P.B. isimli kadını sosyal medyadan cins*l içerikli mesajlarla taciz etti.

Denizli’nin Kale ilçesinde mide bulandıran bir taciz olayı meydana geldi. Belediyede zabıta memuru ve işçi çavuşu olarak görev yapan S.D. kendisine bağlı işçi olarak çalışan 45 yaşındaki P.B. isimli kadını sosyal medya üzerinden taciz ettiği gerekçesiyle tutuklandı.

İğrenç tacizde zabıta memurunun tacizde bulunduğu ve evli olan kadın işçiye cins*l organının fotoğrafını gönderdiği de öğrenildi.

İğrenç taciz olayı, Denizli'deki Kale Belediyesi'nde meydana geldi. Evli kadın işçiye yönelik taciz, sosyal medya üzerinden zabıta memurunun gönderdiği cins*l içerikli mesajlarla başladı.

Daha sonrasında tacizin boyutu büyüdü ve zabıta memuru ilişki teklif ettiği kadına cins*l organının fotoğrafını da gönderdi.

 

CİNS*L İÇERİKLİ MESAJLAR ATTI


İddiaya göre, belediyede zabıta ve işçi çavuşu olarak görev yapan S.D., kendisine bağlı işçi olarak çalışan P.B. isimli kadına sosyal medyadan cins*l içerikli mesajlar atmaya başladı.

 

mesaj1.JPGmesaj-2.JPG

 

CİNS*L ORGANININ FOTOĞRAFINI GÖNDERDİ


Evli olan P.B.'nin uyarılarına rağmen tacizi sürdüren S.D., ilişki teklif edip, P.B.'ye cins*l organının fotoğrafını gönderdi. P.B., Cumhuriyet Savcılığı'na S.D. hakkında şikayette bulundu.

 

ÇIKARILDIĞI MAHKEMECE TUTUKLANDI


Başlatılan soruşturma kapsamında S.D., polis tarafından gözaltına alındı. S.D., işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. 


Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.