Zabıtanın dövdüğü çocuğa Merve Özbey'den destek

Zabıtanın dövdüğü çocuğa Merve Özbey'den destek

Bursa'da 10-11 yaşlarındaki küçük çocuk, zabıta ekiplerince mendil sattığı için dayak yedi. Bu durumu öğrenen güzel şarkıcı Merve Özbey, sosyal medya hesabından küçük çocuğa sahip çıktı. v

Bursa'da gerçekleştiği iddia edilen olayda, harçlığını çıkarmak için mendil satan 10-11 yaşlarındaki küçük çocuk zabıt ekipleri tarafından feci şekilde dövüldü.

Ağlayan minik çocuğa çevredeki vatandaşlar yardım etti.

Sosyal medyada kısa sürede büyük tepki toplayan olayda suratında darp izleri oluşan çocuğun feryatla ağlaması yürekleri dağlarken üzerinde Fenerbahçe forması bulunan çocuk, vatandaşlarca hastaneye götürüldü.

Olayın faillerinin kimler olduğunun tespit edilip haklarında soruşturma başlatılması bekleniyor.

MERVE ÖZBEY'DEN DESTEK

Sosyal medya hesabından paylaştığı gönderi ile ''bu meleği gören, bilen, tanıyan varsa bana ulaşsın lütfen'' dedi.

zabitanin-dovdugu-cocuga-merve-ozbey-sahip-cikti-siyasetcafe.jpg

MERVE ÖZBEY KİMDİR?

Merve Özbey, 18 Temmuz 1988 yılında İstanbul'da dünyaya geldi, aslen Erzurumludur. İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Sanat Müziği eğitimi aldı. Merve Özbey'i ilk keşfeden ise Ebru Gündeş oldu.

Şarkıcı Utku'nun sahne aldığı bir kulüpte vokal yapan Merve Özbey'i dinleyen Ebru Gündeş birkaç şarkı daha söylemesini rica ettikten sonra "Vokalim olmak ister misin?" diye sordu.

Teklifi kabul eden Merve Özbey ardından da Demet Akalın, Bengü, Özcan Deniz, Ferman Toprak, Utku ve Yaşar İpek gibi isimlere vokallik yaptı. Demet Akalın'ın albüm lansmanında solo performans sergilerken Erdem Kınay'la tanıştı. Emre Kınay, proje albüm yapacağını söyledi ve Merve Özbey'e demo kaydı yaptı.

2012 yılında Emre Kınay'ın çıkardığı Proje albümünde "Duman" şarkısına eşlik etti. Şarkı büyük kitlelere ulaşarak, Merve Özbey'in ilk kez duyulmasını sağladı. 2013 yılında Emre Kınay'ın ikinci albümü olan Proje 2'de "Helal Ettim" şarkısını seslendirdi. Emre Kınay ile yaptığı şarkılar ses getirince solo albüm yapmaya karar verildi.

Temmuz 2015'te Merve Özbey'in ilk albümü Yaş Hikayesi piyasaya sürüldü. Albümün çıkış şarkısı da sözleri Deniz Erten, müziği Erdem Kınay'a ait olan "Yaş Hikayesi" oldu. Albümün ikinci video klibi ise "Topsuz Tüfeksiz" şarkısına çekildi.

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.