'Zafer, Memleket, Adalet ve Doğru Partisi'nin cumhurbaşkanı adayı Tanju Özcan olacak' iddiası

'Zafer, Memleket, Adalet ve Doğru Partisi'nin cumhurbaşkanı adayı Tanju Özcan olacak' iddiası

CHP’li Barış Yarkadaş, Tanju Özcan’ın; Zafer, Memleket, Adalet ve Doğru Partilerinden kurulacağı öne sürülen ittifakın cumhurbaşkanı adayı olacağını iddia etti.

Geçtiğimiz günlerde ‘Kılıçdaroğlu’ operasyonuyla tv100’den istifa ettirildiği söylentileri dolaşan CHP’li Barış Yarkadaş, sosyal medya hesabından dikkat çekici ifadeler kullandı.

Zafer, Memleket, Doğru ve Adalet Partilerinden bir ittifak oluşturulacağını ileri süren Yarkadaş, CHP’li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın da bu ittifakın cumhurbaşkanı adayı olarak seçime gireceğini iddia etti.

 

İTTİFAK KURULACAK, ÖZCAN ADAY OLACAK

 

CHP’de ortalığı karıştıracak iddiasını sürdüren Yarkadaş, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce ile Özcan’ın görüşme gerçekleştirdiğini doğruladığını ifade etti.

 

Barış Yarkadaş sosyal medyadan yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

 

“Zafer Partisi, Memleket Partisi, Adalet Partisi ve Doğru Parti, tek bir partinin çatısı altında ve ortak bir liste ile seçime girmeyi planlıyor.

İttifakın cumhurbaşkanı adayı ise muhtemelen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan olacak. Genel başkanlar da bu projeye sıcak bakıyor.

Tanju Özcan, bugün Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce ile de görüşmüş. Az önce Muharrem İnce’ye yakın bir isimle konuştum.

Görüşmeyi doğruladı. Ancak, “Özcan’ın adaylığına biz sıcak değiliz” dedi. Özcan ise cumhurbaşkanlığı adaylığında kararlı.”

 

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.