Zafer Partisi'nde 'Cübbeli Ahmet' krizi! İstifa ettiğini açıkladı

Zafer Partisi'nde 'Cübbeli Ahmet' krizi! İstifa ettiğini açıkladı

Zafer Partisi'nde Genel İdare Kurulu üyesi olan Mustafa Arabul, Ümit Özdağ'ın 29 Ekim'de paylaştığı videoda ‘Cübbeli Ahmet’ ve ‘Mahmut Ustaosmanoğlu'nun 'Cumhuriyet düşmanı' gibi gösterildiği iddiasıyla partisinden istifa etti.

Zafer Partisi’nin 1. Olağanüstü Büyük Kongresinde Genel İdare Kuruluna daha önce BBP, Saadet Partisi ve AK Parti’de siyaset yapan, AK Parti ve BBP’den milletvekili aday olan Mustafa Arabul seçilmişti.

İsmailağa Cemaati’nin önemli isimlerinden olan ve kamuoyunda Cübbeli Ahmet olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü’nün kayın biraderi olan Arabul’un Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ’ın paylaştığı 29 Ekim videosundan dolayı istifa kararı aldığı belirtilmişti.

Mustafa Arabul, iddiaların ardından sosyal medya hesabı Twitter’dan açıklama yaptı. 

 

ARABUL’DAN İSTİFA AÇIKLAMASI


Söz konusu videonun dini ve milli değerlere aykırı olduğunu söyleyen Arabul Zafer Partisi’ndeki tüm görevlerinden istifa ettiğini söyledi.

 

Arabul’un açıklaması şöyle: 

 

sdsdsdsds.jpeg

 

ÖZDAĞ’IN 29 EKİM PAYLAŞIMI


Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için Twitter adresinden paylaştığı videoda, “Atatürk’e düşmanlık yapanlar ancak bir mağlubiyeti yaşayacak zavallılardır. Atatürk için yapabileceğiniz bir tek şey var; sevin ve saygı gösterin! Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun!” ifadelerini kullanmıştı.

 

Videoda İsmailağa Cemaati’nin kurucusu Mahmut Ustaosmanoğlu ve ‘Cübbeli Ahmet’ olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü’nün fotoğraflarına da yer verilmişti.


Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.