Zafer Partisi'nde FETÖ kavgası! Ümit Özdağ sessizliğini bozdu

Zafer Partisi'nde FETÖ kavgası! Ümit Özdağ sessizliğini bozdu

Zafer Partisi kurucusu ve genel kurul idare üyesi Soner Çam, Genel Başkan Ümit Özdağ'ın kendisi ve 20 arkadaşını dövdürdüğünü öne sürerek partisinden istifa etti. Özdağ ise hakkındaki iddialarla ilgili sessizliğini bozdu.

Zafer Partisi üyesi Soner Çam, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın azmettirdiği 20 kişinin kendisini darp ettiğini iddia ederek Zafer Partisi Kurucular Kurulu üyeliğinden ve parti üyeliğinden istifa ettiğini açıkladı.

 

"ÜMİT ÖZDAĞ AZMETTİRDİ"

 

Çam, paylaşımında, "Zafer Partisi Kurucular Kurulu Üyeliğinden ve Parti üyeliğinden istifa ettim. Türkiye Cumhuriyeti Devletine baş kaldıran @umitozdag azmettirerek beni ve arkadaşımı 20 kişi ile darbettiler" ifadelerini kullandı.

 

ugu-003.JPG

 

 

ÖZDAĞ SESSİZLİĞİNİ BOZDU

 

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ise Çam'ın iddialarına sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla yanıt verdi.

Özdağ, "2013'de F. Gülen'e destek veren tweet attığı için disipline sevk ettim. Genel İdare Kurulu toplantısı sonrasında 2. bir toplantı düzenleyerek, Zafer Partisi kongresini sabote etmeyi hedefledi" dedi.

 

dfvvdf.JPG

 

ÜMİT ÖZDAĞ'IN FETÖ'CÜ OLDUĞUNU İDDİA ETTİ

 

Çam ise sosyal medya hesabından Ümit Özdağ'ın FETÖ'cü olduğunu iddia ettiği bir dizi tweet paylaştı.

 

ekran-alintisi-173.JPGgpg.JPGouioiuo.JPGugsll.JPGuuu-005.JPG

 

HOCAEFENDİ MESAJI ORTAYA ÇIKTI

 

Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ali Dinçer Çolak  sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Soner Çam’ın FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’e daha önce “hocacaefendi” diye paylaşımlar yaptığının ortaya çıkması üzerine salondan çıkarıldığını iddia etti. Zafer Partisi kaynakları ise Soner Çam’ın disipline sevk edileceğini öğrenince öğrenince Özdağ’ın üzerine yürüdüğünü belirtti.

 

asasasasa-005.JPG

 

FETÖ BENZETMESİYLE İSTİFA ETMİŞLERDİ

 

Geçtiğimiz Temmuz ayında Zafer Partili Vedat Çalık’ın görevden alınmasının ardından Zafer Partisi Gebze İlçe Başkanı Tayfun Kozankurt, ilçe yönetiminin tamamının istifa ettiğini duyurmuş, Genel Başkan Özdağ’ın Vedat Çalık’ı görevden almasını “Ümit Özdağ'ın İradesi FETÖ benzeri yapılanma tarafından ele geçirilmesi” olarak yorumlamıştı.

 

Kozankurt, istifa açıklamasında şu ifadelere yer vermişti:

 

“Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın İradesi FETÖ benzeri yapılanma tarafından ele geçirilmiştir. FETÖ benzeri yapılanma hiç vakit kaybetmeden sıcak nefesi ile Ümit Özdağ'ın kulağına Vedat Çalık ismini üflemiştir. Kulağına Vedat Çalık ismi üflenen Ümit Özdağ adeta büyülenmiş ve  Zafer Partisi'nin Türkiye'de ki en başarılı il başkanı olan  Sayın Vedat Çalık'ı görevinden alma gafletine düşmüştür. Biz Zafer Partisi Gebze İlçe Yönetim Kurulu olarak, Kurucu il başkanımıza FETÖ benzeri yapılan operasyonda hiçbir  tavır ortaya koyamayan Ümit Özdağ'ı kendisini sorgulaması ve Atatürk Çizgisinde "Fikri Hür, Vicdanı Hür, İrfanı Hür" bir genel başkan olmasını hatırlatmak için Gebze Zafer Partisi Kurucu İlçe Başkanlığı görevimizden ben ve yönetim kurulu üyelerimiz hep birlikte istifa ediyoruz.”


 

Siyasetcafe.com

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.