Zayıflığıyla konuşulan Süreyya Yalçın'ın kaburgaları kırıldı

Zayıflığıyla konuşulan Süreyya Yalçın'ın kaburgaları kırıldı

Günden güne eriyen Süreyya Yalçın, zayıflığıyla son dönemde oldukça konuşulan bir isim. Süreyya Yalçın, zayıflığı hakkında ise "Doktor kontrolündeyim, sağlığım yerinde" ifadelerini kullanmıştı.

Son dönemde verdiği kilolar ile bambaşka birine dönüşen Süreyya Yalçın'ın son hali çok şaşırtmıştı. Miami'de yaşayan ve yaz aylarında Türkiye'ye tatile gelen Yalçın’a Bodrum'da gittiği bir hastanede yanlış teşhis konuldu. Süreyya Yalçın başına gelen olayı "Yaşadığım deneyim korkunçtu!" diyerek anlattı.

 

GÜNDE SADECE 1 ÖĞÜN

 

Sosyetik güzelin, 4 yıldır hiç tartılmadığını duyanlar da kulaklarına inanamıyor. Yalçın, "günde sadece 1 öğün" beslendiğini söyleyerek, bu öğününü öğle vaktinde balık veya et, yanında da sebze ve salata tükettiğini açıklamıştı.


BU SEFER ZAYIFLIĞIYLA DEĞİL BAŞKA KONUYLA GÜNDEMDE

 

Sosyetik isim bu sefer zayıflığıyla değil, başka bir konuyla magazin gündemine düştü. Süreyya Yalçın, 3 hafta önce gittiği Bodrum'daki özel hastanede kendisine yanlış teşhis konulduğunu söyledi.

 

'BENİ EVE GÖNDERDİLER'

 

Temmuzda eşi Ozan Baran ile Amerika Miami’den Bodrum Türkbükü’ne gelen Süreyya Yalçın, “3 hafta önce vücudumda şiddetli ağrılarla özel bir hastaneye gittim. Yapılan ilk değerlendirmede kırık ya da çatlak olmadığını belirtip beni eve gönderdiler” dedi.


Ünlü isim sözlerine şöyle devam etti:

 

"Ancak üç gün sonra hastaneden beni arayarak, radyoloji ve diğer ekiplerin ilk değerlendirmede kaburga kırığını gözden kaçırdığını söyledi. Tekrar muayene için beni hastaneye çağırdılar. Ben de raporlarımı alıp doktoruma gönderdim ve aldığım cevap ise iki kırığımın olduğuydu."

 

'YAŞADIĞIM BU DENEYİM KORKUNÇTU'

 

"Yaşadığım bu deneyim korkunçtu. Böyle önemli bir hastanenin ciddi bir değerlendirme yapmaması, üç gün boyunca 'kırık yok' diye rahat hareket etmem daha kötü sonuçlar yaşamama sebep olabilirdi. Bu tarz hatalı değerlendirmeler benim gibi başkalarının da sağlığını tehlikeye atabilir.

Hastaneler, insanların sağlığıyla oynamamalı. Sağlık konusunda ikinci bir görüş almanın ve içgüdülerimize güvenmenin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha anladım. Daha dikkatli olalım, daha sorgulayıcı olalım."

 

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.