Zeki Müren şarkılarıyla Türkiye turnesi
Limak Filarmoni Orkestrası, hayranlık uyandıran Ankara ve İstanbul konserlerinin ardından Zeki Müren’in doğum günü olan 6 Aralık’ta doğduğu yer olan Bursa’da Türkiye turnesine başlayacak.
Çok sesli müziğin tanınması ve sevilmesi için çıktığı yolda İstanbul ve Ankara konserlerini başarıyla tamamlayan Limak Filarmoni Orkestrası, şimdi de Türkiye’yi karış karış gezmeye hazırlanıyor. Dünyaca ünlü Türk tenor Murat Karahan’ın liderliğinde ve sanat yönetmenliğinde kurulan orkestranın çıkacağı Türkiye turnesinde yine şefliğini ülkemizin müzikte en önemli isimlerinden Rengim Gökmen üstlenecek. Limak Filarmoni Orkestrası, Türkiye’nin “sanat güneşi” olarak adlandırılan sanatçımız Zeki Müren’in en sevilen şarkılarını, bambaşka bir yorumla, şimdi de Türkiye’nin dört bir yanında izleyicilerle buluşturacak.
“Ülkemizin sanat güneşi” olarak adlandırılan Zeki Müren’in doğum günü olan 6 Aralık’ta yine doğduğu şehir olan Bursa’da başlayacak olan konserler aralık ve ocak ayı boyunca yaklaşık 10 ilde yapılacak.
Dünyaca ünlü tenor Murat Karahan, düzenlenecek konserlerde Zeki Müren’in hafızalardan çıkmayan “Şimdi Uzaklardasın”, “Elbet Birgün Buluşacağız” ve “Yaralı Gönül” gibi onlarca parçasını seslendirecek.
Tamamı profesyonel yaklaşık 70 müzisyenden oluşan Limak Filarmoni Orkestrası’nın konser gelirleri Limak Vakfı altında yürütülmekte olan diğer sosyal sorumluluk projelerine aktarılacak.
Siyasetcafe.com




Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.