Zeybekçi: CHP'nin listelerinde dağdan gelen hangi isimler var?

Zeybekçi: CHP'nin listelerinde dağdan gelen hangi isimler var?

Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci, "CHP listelerinde dağdan gelen hangi HDP'li isimler var?” diye sordu ve bunları açıklanmasını istedi.

Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekçi Akşam Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Kartoğlu'na projelerini anlattı, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Zeybekçi’nin konuşmalarından satış başlıkları şöyle;

İZMİR TURZİM’E ANTALYA’DAN DAHA UYGUN
İzmir'in global dünyanın şartlarına ayak uydurmasını sağladığımızda gerek turizm gerek sanayi sektörlerinde yatırımcıları buraya çekeceğiz. İstihdam yapmak değil istihdam yaratmak belediyenin işidir. Ekonominin büyümesi için yatırımcıların İzmir'e gelmesini sağlayacağız. İzmir, turizme Antalya'dan daha uygun. Uluslararası planda rekabet sağlayacak noktaya gelecek İzmir.

GENÇLERE İŞ GARANTİLİ SERTİFİKALAR VERECEĞİZ

Türkiye'nin en başarılı serbest ticaret bölgesini İzmir'de biz kurduk. Şu an sektörün ihtiyaçları ile gençlerin yetenekleri uyuşmuyor. Bunun için merkezler kurarak gençlere iş garantili sertifikalar vereceğiz.

İKİ YIL İÇİNDE KATI ATIK SORUNUNU ÇÖZECEĞİZ
5 yıl içinde İzmir'in arıtma sorununu, 2 yıl içinde katı atık sorununu çözeceğiz. İzmirli gençler kentlerinden övünerek söz edecekler. Gençlere söz veriyorum. 6 ay içinde İzmir'de bir tane çukur bırakmayacağım. Nasıl yapacaksın? Bunu daha önce 100 günde yaptık.

DAĞDAN GELEN HANGİ İSİMLER VAR?
Pervin Buldan'ın İzmir'de yaptığı konuşmada İzmir için CHP ile uzlaşacaklarını söyledi. Bunun üzerini Aziz Kocaoğlu koşarak Ankara'ya gitti. "Böyle bir şey olacaksa ben olayım" dedi. CHP'li aday çukur siyaseti için yapılan eylemlere katıldı ve desteklerini açıkladı.

Neyin karşılığı olarak bir ittifaka gireceklerini söylemiyor. Biz açık listelerle giriyoruz. Listelerde dağdan gelen hangi isimler var? Siz de çıkın açıklayın. Açıklasınlar, listelerde hangi HDP’li isimler var? Milletin huzuruna çıkıp bunu söyleyemiyorlar.”

SİYASETCAFE.COM

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.