Ziya Selçuk'tan 'Öğretmenler rahata alıştı' diyen Nagehan Alçı'ya tokat gibi yanıt!

Ziya Selçuk'tan 'Öğretmenler rahata alıştı' diyen Nagehan Alçı'ya tokat gibi yanıt!

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, bugünkü köşe yazısında 'Öğretmenler de rahata alıştı sanki' diyen Nagehan Alçı'ya yanıt verdi.

Habertürk yazarı Nagehan Alçı, 'Okulları kapalı tutarak bir nesli mahvetmek üzereyiz' başlığıyla yayımlanan yazısında "Öğretmenler de öğrenciler de okulsuzluğa, rahata alıştı sanki. Hakikaten isyan ediyorum. Okulları açmaya ne zaman öncelik vereceğiz?" dedi.

Alçı'nın yazısına eğitimciler ve veliler sosyal medya üzerinden büyük tepki gösterdi.

 

İşte Alçı'nın yazısındaki ilgili bölüm:

 

Öğretmenler olduğu yerden uzaktan eğitime devam ediyor. Onlar da farkında uzaktan eğitimin neredeyse hiçbir geri dönüşünün olmadığının. Ne sınav var, ne sağlıklı bir kontrol.Hele Anadolu'da, köylerdeki durumu unutun!Ama öğretmenler de öğrenciler de okulsuzluğa, rahata alıştı sanki…Hakikaten isyan ediyorum! Okulları açmaya ne zaman öncelik vereceğiz?(Bana karşı çıkacak olanlara yarın uluslararası kuruluşların bu konudaki çağrılarını anlatacağım…)"

 

İşte o tepkilerden bazıları;

 

asa-009.JPG

 

BAKAN ZİYA SELÇUK'TA TEPKİ GÖSTERDİ

 

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'ta sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile isim vermeden Nagehan Alçı'ya yanıt verdi.

 

Selçuk "Öğretmenler de rahata alıştı sanki" diyen Alçı'ya şu sözlerle yanıt verdi:

 

'Bunu, dünyadaki tüm eğitimciler söylüyor ama yinelemek lazım: Uzaktan eğitimde öğretmenlik yapmak, yüz yüze eğitimdekinden çok daha zor ve yıpratıcı. Meslektaşlarımın çok yorulduğunu biliyorum. İnşallah, salgın azaldığında derslerimizi sınıflarımızda rahatça yapabileceğiz.'

 

ggggggggggggg.JPG

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

 

Siyasetcafe.com

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.