Zorlu Çocuk Tiyatrosu yeni sezona hazır

Zorlu Çocuk Tiyatrosu yeni sezona hazır

Yeni sezona 13 Ekim günü ‘Hayal Çalan Cadı’ oyunu ile başlayacak Zorlu Çocuk Tiyatrosu, daha sonra 20 Ekim tarihinde ‘Karton Şehir’ ile Zorlu PSM’de çocuklarla kavuşacak

Mehmet Zorlu Vakfı çatısı altında, Zorlu Holding’in 50. yılı anısına kurulan ‘Zorlu Çocuk Tiyatrosu’, 2003’ten bu yana 14 farklı oyun, 1.305 sahnelenme ve 800 binden fazla çocuğu tiyatroyla tanıştırdı.

 

‘Tiyatro oyunu görmemiş çocuk kalmasın’ mottosuyla yoluna devam eden ‘Zorlu Çocuk Tiyatrosu’, yeni sezonunda 50 İstanbul 50 Anadolu oyun gösterimi ile küçük tiyatroseverlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

 

Kurulduğu ilk yıllarda Zorlu Holding çalışanlarının çocuklarına yönelik bir kumpanya niteliğinde faaliyet gösteren; zaman içinde hafta sonları Zorlu PSM’de gerçekleşen gösteriler ve okullara yaptığı İstanbul içi ve dışı turnelerle tüm Türkiye’ye yayılan Zorlu Çocuk Tiyatrosu, yeni sezonda da çocukların hayal dünyalarını renkli serüvenlerle buluşturmaya devam ediyor. 

 

HAYRAN BIRAKAN OYUN

 

Zorlu Holding tarafından çocukların hayal gücünü harekete geçirmek amacıyla düzenlenen ‘Bir Hayal Bir Oyun Yarışması’ sonucunda oyunlaştırılarak sahnelenmeye hak kazanan hikayeleri de programına dahil eden Zorlu Çocuk Tiyatrosu, bu sezona yeni oyunu ‘Hayal Çalan Cadı’ ile başlıyor. Kumpanyanın tüm temsilleri, kostüm, dekor ve prodüksiyon kalitesiyle izleyenleri kendine hayran bırakıyor.

 

ÖNEMLİ İŞBİRLİĞİ

 

Zorlu Çocuk Tiyatrosu’nun İstanbul’daki tüm temsillerindeki belirli sayıdaki biletler her ay farklı bir sivil toplum kuruluşu ile paylaşılacak ve Türkiye’nin her köşesindeki çocuklar tiyatronun renkli dünyası ile buluşturulacak.

 

siyasetcafe.com

 

ZORLU ÇOCUK TİYATROSU ZORLU PSM

EKİM AYI PROGRAMI

 

Hayal Çalan Cadı

 

Tarih: 13 Ekim

Yer: Zorlu PSM Turkcell Platinum Sahnesi

Seanslar: 12:00 // 15:30

 

Karton Şehir

 

Tarih: 20 Ekim

Yer: Zorlu PSM Turkcell Platinum Sahnesi

Seanslar: 12:00

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.