Zürih’te Tarkan izdihamı

Zürih’te Tarkan izdihamı

Megastar Tarkan Avrupa turnesi kapsamında Zürih’de bulunan Samsung Hall’da muhteşem bir konser verdi. Konsere yaklaşık 5.500 kişi katılım gösterirken, gelenler soğuk havaya rağmen saatler öncesinde uzun kuyruklar oluşturdu.

Uzun bir aradan sonra Avrupa Turnesine çıkan Tarkan, son olarak Zürih’te sevenleri ile bir araya geldi. 20 yıl aradan sonra ilk kez Zürih’e ilk gelen Tarkan, unutulmaz bir konsere daha imzasını attı. Samsung Hall’da gerçekleşen konsere yaklaşık 5.500 kişi katılım gösterirken, Zürih’in soğuk havası da Megastar’ın şarkılarıyla ısındı.

a-min-005.JPG

 

b-min-004.JPG

 

Sabah saatlerinden itibaren binlerce kişinin -1 derece olan soğuk havaya aldırmadan etkinlik alanı önünde uzun kuyruklar oluşturduğu konserde, hafızalardan silinmeyen ve artık pop müziğin klasikleri arasında yer alan şarkılarını seslendiren Tarkan, izleyenleri de anılarında yolculuğa çıkardı.

 

Kıpır kıpır şarkıları, kendine özgü dansları ve bitmeyen enerjisi ile gece boyunca kendisini izlemeye gelenlerin ayaklarını yerden kesen Tarkan, “Zürih, seni görmeyeli 20 yıl oldu. Bunca yılın üstüne bugün beni çok soğuk bir havayla karşıladın ama bu gece benim şarkılarımla ısınacaksın. Hepinizi çok özledim.  Bu gece benimle ısınmaya var mısınız?” diyerek kendisini izlemeye gelenlerle duygularını paylaştı.

 

Enerjinin bir an olsun eksilmediği ve binlerce kişinin tek bir ağızdan eşlik ederek, dev bir koro oluşturduğu konser, sahne ve ışık şovlarıyla da izleyiciler görsel bir deneyim yaşattı.

 

Megastar Tarkan’ın Avrupa Turnesi kapsamında vereceği konserlerde geri sayım başladı. Tarkan, 6 Aralık’da Hannover TUI Arena’ da ve 21 Aralık’da Cologne Lanxess Arena’da son kez sevenleriyle buluşacak.

 

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.