15 Temmuz gazilerinin protestolarına şehit polisin kardeşinden sert tepki!

15 Temmuz gazilerinin protestolarına şehit polisin kardeşinden sert tepki!

15 Temmuz darbe girişimi gazileri devletin kendilerine taahhüt ettiği parayı ödemediği iddiasıyla Beştepe ve AK Parti Genel Merkezi önünde eylemler yapmaya başladılar. Bu protestolar ise özellikle şehit yakınları tarafından büyük tepki topladı.

15 Temmuz darbe girişiminin üzerinden 4 yıl geçti. Geçtiğimiz günlerde 15 Temmuz gazileri, kendileri için toplandığı iddia edilen 300 milyon liranın kendilerine dağıtılmasını ve gazi maaşı ödemesini talep ederek protestolara başladılar. Beştepe, AK Parti Genel Merkezi ve Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler bakanlığı'nın önünde gerçekleştirilen eylemler büyük tepki topladı. Şehit yakınları devlet için yapılan kahramanlığa kan parası istenerek gölge düşürüldüğü konusunda eleştiriler getirdi. Konu ile ilgili Siyasetcafe'ye özel açıklamalarda bulunan Şehit polis Serdar Gökbayrak’ın kardeşi Soner Gökbayrak: " Milli mücadelenin ilk kurşununu sıkarken şehit olan Hasan Tahsin eline satırı alıp düşmana karşı duran Nene Hatun gibi şehit ve gazilerimizi hatırlayalım. Hangisi para, şan ve şöhret peşinde idi. Böyle bir neslin torunları 15 Temmuz kahramanlık destanını yazan şehit ve gazilerin yakınları olarak ecdadımızın sergilediği duruşu bazı arkadaşların daha idrak edememesi çok üzücü ve düşündürücüdür. " ifadelerini kullandı.

 

İŞTE ŞEHİT POLİS'İN KARDEŞİNİN AÇIKLAMASI

Şehit polis Serdar Gökbayrak’ın kardeşi Soner Gökbayrak: " Yalnızca özgürlüğü, şerefi, namusu, inancı uğruna devletler kurmuş ve yine büyük yokluk ve imkansızlıklarla verilmiş olan kurtuluş mücadelesi neticesinde kurulmuş olan Türkiye Cumhuriyeti'ni koruma ve kollama gerektiğinde müdafaa etmek her Türk gencinin yaşlısının kadınının asli görevidir. Öyle bir gün geldi ki (15 Temmuz) kadını erkeği askeri polisi el ele bu hain kalkışmayı birlikte durdurdu. Devletine ve cumhuriyetine sahip çıktı. Bu yolda bazılarımız şehit olurken bazılarımız gazi ünvanı aldı. Peki Milli mücadelenin ilk kurşununu sıkarken şehit olan Hasan Tahsin eline satırı alıp düşmana karşı duran Nene Hatun gibi şehit ve gazilerimizi hatırlayalım. Hangisi para, şan ve şöhret peşinde idi. Böyle bir neslin torunları 15 Temmuz kahramanlık destanını yazan şehit ve gazilerin yakınları olarak ecdadımızın sergilediği duruşu bazı arkadaşların daha idrak edememesi çok üzücü ve düşündürücüdür. Aziz Türk milletinin kutsalı olan şehit ve gazilik makamlarını dahili ve harici hiç kimselere çiğnetmeyeceğimizden emin olunmalı.Medyaya düşen çirkin ve kasıtlı görüntülerden dolayı elleri öpülesi yürekleri kuş gibi şehit anne ve babalarını inciten bu yanlıştan dönülmelidir. 15 Temmuz'u 16 Temmuz'a bağlıyan sabaha karşı İstanbul Topkulu Kışlası'nda helikopterle Yunanistan'a kaçan hainlerle çıkan çatışmada şehit olan isimleri duyulmamış iki aslan parçası vardı:

Polis Serdar Gökbayrak 
Albay Sait Ertürk 


Unutulmasın ki 15 Temmuz içimizdeki hainlerin ayıklandığı bir kahramanlık destanıdır.


Öncelikle aziz şehitlerimiz olmak üzere yüce türk milleti ve devletimizden medyaya çirkin görüntüler veren hadsizler adına özür dilerim...

 

foto-008.jpg

 

Şehit polis Serdar Gökbayrak

 

foto1-064.jpg

Şehit polis Serdar Gökbayrak’ın kardeşi Soner Gökbayrak

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

Siyasetcafe.com

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.