20 yaşında ölen genç 3 kişiye hayat oldu

20 yaşında ölen genç 3 kişiye hayat oldu

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, 2 gün önce geçirdiği trafik kazası sonrasında beyin ölümü gerçekleşerek hayatını kaybeden 20 yaşındaki Utku Boz’un organları, nakil bekleyen 3 hasta için umut oldu

Ayvalık'ın Altınova Mahallesi'nde Sahil mevkiinde kurulan gece pazarı girişinde kullandığı motosikletiyle otomobille çarpışması sonucunda ağır yaralanan motosiklet sürücüsü Utku Boz, Ayvalık Devlet Hastanesi'ne daha sonra da Balıkesir Atatürk Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı.

Boz'un, Balıkesir'de yapılan tüm müdahalelere rağmen beyin ölümü gerçekleşti.

Balıkesir İl Sağlık Müdürü Dr. Fevzi Yavuzyılmaz, “17/ 08/ 2020 tarihinde geçirdiği trafik kazası sonucu Ayvalık Devlet Hastanesi acil servisinden Balıkesir Devlet Hastanesi'ne tedavisi yapılmak üzere sevk edilen 20 yaşındaki U.B. isimli hastamızın gerekli tüm müdahaleler yapılmasına rağmen beyin ölümü gerçekleşmiştir.

 

AİLEYE TEŞEKKÜR

Merhumun Ailesi tarafından bağışlanan organları sadece organ nakliyle iyileşebilecek durumda olan 3 hastaya Sağlık Bakanlığı organ nakil koordinatörlerimizin yoğun çabaları ile gerçekleştirilen organizasyonla iki böbrek ve karaciğer Bursa ilimizde organ bekleyen üç kişiye umut ışığı olmuştur. Vefatı ile diğer hastalara umut olan merhuma yüce Allahtan rahmet, organ bağışına evet diyerek cana can katan yüce gönüllü ve kederli ailesine baş sağlığı dileriz” ifadelerini kullandı.

LÜTFEN BU LİNKİMİZİ TIKLAYARAK YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.