2017’nin en popüler kadın ve erkeği kim?

2017’nin en popüler kadın ve erkeği kim?

KizlarSoruyor tarafından düzenlenen, binlerce kişinin katıldığı ankete göre: 2017’nin en popüler kadını Fahriye Evcen ve 2017’nin en popüler erkeği ise Burak Özçivit.

Kadınların ve erkeklerin farklı bakış açısından hayata dair merak edilen her konuda birbirlerine sorular sordukları ve fikir alışverişinde bulundukları sosyal paylaşım platformu KizlarSoruyor üyelerine “2017’nin en popüler kadını ve erkeği kim” sorusunu yönlendirdi.

 

 

 Erkan Petekkaya'nın burnu büyüdü

 

 

baslik-1.jpg

 

2017’ye damga vuran çiftin aşkı fidanlarla da ölümsüzleştirildi

KizlarSoruyor üyelerinin oylarıyla belirlenen ankette birinci olan Fahriye Evcen ve Burak Özçivit adına TEMA Vakfı aracılığıyla ağaç dikildi.

 

Seren Serengil’in üstsüz fotoğraf krizi

 

 

baslik-004.jpg

 

2017'nin en popüler ünlü kadını Fahriye Evcen

KizlarSoruyor tarafından düzenlenen ankette 2017'nin en popüler kadını %31 oyla güzelliği kadar evliliğe taşıdığı mutlu birlikteliğiyle de çok konuşulan Fahriye Evcen oldu. Ankette “Sen Olsan Bari” şarkısı ve açıklamalarıyla gündeme damga vuran Aleyna Tilki ikinci olurken, 6 yıl aradan sonra çıkardığı ve büyük ses getiren albümü “Biraz Pop Biraz Sezen” ile Sezen Aksu üçüncü oldu. Kız erkek dağılımında ise farklı bir sonuç ortaya çıktı. Erkeklerin %36'sı Aleyna Tilki'yi en popüler kadın seçerken kızların %33'ü Fahriye Evcen'i seçti.

 

burak-2.jpg

 

2017'nin en popüler ünlü erkeği Burak Özçivit

Ankette 2017'nin en popüler ünlü erkeği %45 oyla yakışıklı oyuncu Burak Özçivit seçildi. Onu sırasıyla Ahmet Kural, Tarkan ve Cem Yılmaz takip etti. Kız erkek dağılımında da sonuç değişmedi, kızların %47'si ve erkeklerin %41'i Burak Özçivit'ten yana oy kullandı.

 

fahiye.jpg

 

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.