Yandaş yazar Ak Parti’yi böyle uyardı! İktidardan düşüyoruz

Yandaş yazar Ak Parti’yi böyle uyardı! İktidardan düşüyoruz

Ak Parti hükümetine yakınlığıyla bilinen Sabah Gazetesi’nin köşe yazarlarından İlhami Işık canlı yayında şok ifadeler kullandı ve AKP ile MHP ittifakına, iki partinin oy oranına ilişkin çok konuşulacak açıklamalar yaptı.

Sabah Gazetesi yazarı İlhami Işık, KRT TV’de katıldığı Haber Merkezi programında çok konuşulacak ifadeler kullandı ve AKP’yi uyardı.

KRT'de Çağlar Cilara'nın sunduğu Haber Merkezi programına konuk olan Star yazarı İlhami Işık, AKP-MHP ittifakının yüzde 50+1 etmeyeceğini söyledi.

Hükümete yakın Star gazetesi yazarı İlhami Işık, KRT'de Çağlar Cilara'nın sunduğu Haber Merkezi'ne konuk oldu.

2019 ve olası bir erken seçimde AKP-MHP ittifakını değerlendiren Işık, çarpıcı açıklamalarda bulundu.AKP-MHP ittifakının seçim için gereken yüzde 50+1 barajını geçemeyeceğine dikkat çeken Işık, "Böyle devam ederse, bu tabloda hiçkimse açısından yüzde 50 artı 1 gözükmüyor" ifadelerini kullandı.

İşte İlhami Işık’ın canlı yayında yaptığı açıklamalar;

Bu siyasal bir gerçektir. Siz bir ülkede büyükşehirleri kaybetmişseniz iktidardan gidersiniz. Onun yolu bu büyükşehirlere tekrar dönmektir. Ak Parti-MHP birlikteliğiyle fakat buda şuan öngörülmüyor. Onun için kongrelere özellikle Cumhurbaşkanı Erdoğan katılıyor. Değişimler oluyor belediyelerde. Ak Parti dersler çıkardığını söylüyor. AK Parti’nin %50+1’i yakalayabilmesi için Kürt halkının desteğine kesinlikle ihtiyacı vardır.

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum